Yarın gel işe başla.Valla ikisini de çok sevmiyorum ama Roger'ın son sayıdaki hareketlerini gördükten sonra Wb'yi seçerim.Kendinden güçsüzlerle dalga geçene adam denmez Roger kardeş.
Yarın gel işe başla.Valla ikisini de çok sevmiyorum ama Roger'ın son sayıdaki hareketlerini gördükten sonra Wb'yi seçerim.Kendinden güçsüzlerle dalga geçene adam denmez Roger kardeş.
Aksi için de veri lazım. Onun dışında bunlar kütüphane bilgisidir. Lütfen azıcık saygı.@Alpamis Bana manga bölümü göster. Benim için yok hükmünde bir ayrıntı. Açıklanana kadar.
Elemanın biri gelecek sana sen kimsin çekecek ve sen Roger olacaksın. Affeder misin? Herkes yerini bilecek.Valla ikisini de çok sevmiyorum ama Roger'ın son sayıdaki hareketlerini gördükten sonra Wb'yi seçerim.Kendinden güçsüzlerle dalga geçene adam denmez Roger kardeş.
Birinin tam olarak bu cevabı vermesini bekliyordumOlası bir geçmişler kümesinde en sonunu alacak bir olasılık bu. Roger normal olarak alır da 10.000 beyazsakal deprem darbelerini tokuştursa kendini de evreni de yok eder
Shanks mesut, mihawk da çoban ezel ise kid reisEzel kim oluyor bu durumda? Shanks?
Beğeni butonunu getir artık da gönül rahatlığı ile +1leyelim.Sitenin adını WBFan yapmaya karar verdim. Safımız belli olsun. Girişe de anket koyacağım. Roger fanları ve köpekler giremez diye.
Elemanın biri dediğin, korsanların talan ettiği adada sivilleri koruma görevini yerine getirmeye çalışan bir asker.Elemanın biri gelecek sana sen kimsin çekecek ve sen Roger olacaksın. Affeder misin? Herkes yerini bilecek.
WB Shanks gibi bir adama sen kimsin ulan senin gibi ağlamaklı çocuk diye yermeye çalışıyor da Roger mı yanlış yaptı?
Kaşınıyorsan Roger kaşır aga. Roger'a bulaşmayacan. WB bile savaşmak istemiyorum diyor. WB bile çekiniyorken ,hadsiz bir denizci kaşınırsa Roger kaşır.
Denizciden mi bahsediyorsun?Elemanın biri gelecek sana sen kimsin çekecek ve sen Roger olacaksın. Affeder misin? Herkes yerini bilecek.
WB Shanks gibi bir adama sen kimsin ulan senin gibi ağlamaklı çocuk diye yermeye çalışıyor da Roger mı yanlış yaptı?