Sen köre yatmayı çok seviyorsun.Hayal gücümü kullanıp oraları açıklamak isterdim ama ne yazık ki o işi Lütfücülere bıraktım xD
Gördüklerimizden hareketle gidelim şimdilik
X+3=5 ise x bellidir.
Sen köre yatmayı çok seviyorsun.Hayal gücümü kullanıp oraları açıklamak isterdim ama ne yazık ki o işi Lütfücülere bıraktım xD
Hahaha, WB'yi temize çıkaracağını düşünüyorum bir şekilde. Geyik yapıyoruz sonuçta.Hayal gücümü kullanıp oraları açıklamak isterdim ama ne yazık ki o işi Lütfücülere bıraktım xD
Kutsallar'a bir kere saldırdı diye, sürekli onlara saldırıyor ve onları yağmalıyor demek değil. Kaido, BM, Shiki... tiplere bak. Şu tayfada ne işi var bu adamın?Xebec kutsallara saldırıyormuş normal halka zulüm, yağma, talan yaptığı geçmedi. Tayfa içinde sıkıntılı tipler var orası ayrı. Fakat bu adam onları bir şekilde bir arada tutuyormuş.
Kaç yıldır takip ediyorum seriyi hala matematik olduğunun farkına varamamışım hep işin geyiğindeyim deseneSen köre yatmayı çok seviyorsun.
X+3=5 ise x bellidir.
Wb'yi gönderip himayesi altına alıp bağımsızlıklarını mı elinden alsaydı?Rucccur diyenler Allahu Taala işallah köyünüzün yanına yamacına yada tam ortasına Roccur gönderir
Hahaha, WB'yi temize çıkaracağını düşünüyorum bir şekilde. Geyik yapıyoruz sonuçta.
Kutsallar'a bir kere saldırdı diye, sürekli onlara saldırıyor ve onları yağmalıyor demek değil. Kaido, BM, Shiki... tiplere bak. Şu tayfada ne işi var bu adamın?
Reis otonomi veriyor daha Allahtan belalarını mı isteyeceklerWb'yi gönderip himayesi altına alıp bağımsızlıklarını mı elinden alsaydı?
İkna oldum ama hala yağmayı nereden yaptıkları belirsiz. Ayrıca sebebi ne olursa olsun WB gibi bir adama o insanlarla aynı tayfada olmak yakışmamış.
Bir defa yapılmamış. Sengoku ne diyor?
"Kaptanları Rocks dünyanın kralı olmak için yanıp tutuşan bir adamdı. Kayalar korsanları temelde amansız bir şekilde Dünya hükümetine saldiran bir gruptu"
Yani adam dünyanın kralı olmak istiyor. O yüzden de hükümete saldırıyor.
Yoksa Xebec birisinin aile saplantısını suistimal edip ona yağma ve talan mı yaptırmışHayal gücümü kullanıp oraları açıklamak isterdim ama ne yazık ki o işi Lütfücülere bıraktım xD