Aynen, Garp reis bir numara.Zor soru Garp'ı da yazsaydın da oyumuzu atıp voltamızı alsaydık ya :/
Aynen, Garp reis bir numara.Zor soru Garp'ı da yazsaydın da oyumuzu atıp voltamızı alsaydık ya :/
Babalık'tan şüphe ettiğin için mevzu açıklandığında forumda WB'yi severim demeye yüz bulamazsın sonra Şu mesajı alıntılayıp sana WB'nin adamlığını hatırlatalım.Şimdi WB'yi iyi bir aile babası olduğu için seviyordum. O konuda bir belirsizlik oluştuğu için uzak duruyorum. Açıklanınca kafama yatarsa yeniden sevmeye başlarım.
Hala WB şu adayı korumamış bu adayi korumamış diye sallayan var. Yahu adam bölgesiz olan her yere el atmış zaten atabildiği kadar. Bunu bizzat adamın el attığı yerde yaşayan balık söylüyor.
Doğru diyon aslında Luffy'nin topladıkları da hep yetim.WB'yi yetimhane açsın diye yerenler Luffy'yi de bu yüzden yeriyordur değil mi? Tabi öyledir
Babalık'tan şüphe ettiğin için mevzu açıklandığında forumda WB'yi severim demeye yüz bulamazsın sonra Şu mesajı alıntılayıp sana WB'nin adamlığını hatırlatalım.
Wb özerklik verdiği yere arkadaşını atıyor Bildiğin kuklalaştırıyorReis otonomi veriyor daha Allahtan belalarını mı isteyecekler
Körü körüne neden savunayım canım adamı? Açıklanana kadar beklemeye aldım. Burası geyik konusu olduğu için yardırıyorum bakma.Babalık'tan şüphe ettiğin için mevzu açıklandığında forumda WB'yi severim demeye yüz bulamazsın sonra Şu mesajı alıntılayıp sana WB'nin adamlığını hatırlatalım.
Ezel kim oluyor bu durumda? Shanks?Beyazsakal benim için rıza baba dır fakat roger ise ramizdir. Oyum ramize.