Şu filmlere yükselen kadınlardansa çelikhan tütünü sarıp tarkovski şitpostlayan kadınları yeğlerimKız tavlamaya birebir.
İş ciddiye bindiğinde tercih falan yapacağını sanmıyorum keko. Yeme bizi canısıŞu filmlere yükselen kadınlardansa çelikhan tütünü sarıp tarkovski şitpostlayan kadınları yeğlerim
Filmler yükselmelik tasarlanıyor, bunda bir problem yok. Yüz milyonlarca dolar seyirciler yükselsin diye harcanıyor. Sanat filmlerinin temel amacı bu değil. Eğlenceli kadınları da elitist, sıkıcı kadınlara ben yeğlerim.Şu filmlere yükselen kadınlardansa çelikhan tütünü sarıp tarkovski şitpostlayan kadınları yeğlerim
Seçenekler söz konusu değilse tercih de söz konusu değildir aga:dİş ciddiye bindiğinde tercih falan yapacağını sanmıyorum keko. Yeme bizi canısı
Marvel çok fazla domine etti piyasayı ya diziydi filmdi derken tonla yapım piyasaya sürdü ama X-Men'i evrene dahil edene kadar Endgame ile sonlanan dönem kadar ilgi çekemezler. Bu da boş beleş bir kalabalık oluşturuyor sektörde. Bir müddet sonra adamı bayar bunlar. Fantastikli yapım fetişi olan benim gibi insanları bile bayar.
Aaa sıkıcı mı.. Çok ayıpFilmler yükselmelik tasarlanıyor, bunda bir problem yok. Yüz milyonlarca dolar seyirciler yükselsin diye harcanıyor. Sanat filmlerinin temel amacı bu değil. Eğlenceli kadınları da elitist, sıkıcı kadınlara ben yeğlerim.