Luffy'nin East Blue da indirdiği adamlardan yeni dünya da ayakta kalacak biri var mı sence?
Buggy.Luffy'nin East Blue da indirdiği adamlardan yeni dünya da ayakta kalacak biri var mı sence?
Çıkabilir. Doflamingo yenilmeyip, kaçabilir de.Arc'ın gidişatından yola çıkarak sence Dof vs Luffy'e karışan çıkar mı ?
Peki kim olabilir ki Luffy tarafından karışabilecek kim kaldı ki ?Çıkabilir. Doflamingo yenilmeyip, kaçabilir de.
Law ve Kyros var.Peki kim olabilir ki Luffy tarafından karışabilecek kim kaldı ki ?
Law'ı ben de düşünmüştüm ama Oda'nın Law'ı o duruma düşürmesinde ki amacın onu aradan çıkarmak olduğunu düşünüyorum. Kyros ise Diamante ile uğraşıyor sanmıyorum olaya dahil olacağını ama Law'ın işi belli olmayabilir belki. Yine de Fuji'nin söyledikleri Dof'un ineceğini gösteriyor gibi ?Law ve Kyros var.
Adayı kurtarması da yeterli olur bana göre. Muhabbeti uzatacaksan, özel mesaj at. Burayı meşgul etmeyelim.Law'ı ben de düşünmüştüm ama Oda'nın Law'ı o duruma düşürmesinde ki amacın onu aradan çıkarmak olduğunu düşünüyorum. Kyros ise Diamante ile uğraşıyor sanmıyorum olaya dahil olacağını ama Law'ın işi belli olmayabilir belki. Yine de Fuji'nin söyledikleri Dof'un ineceğini gösteriyor gibi ?
Üç Amiral ile başabaş dövüştü lafını görmedim sayıyorum. Defansif gücü, ofansif gücünden daha fazla. Ancak söylediğin gibi Amiral seviyesine yakın biri.Marco'nun seviyesi sizce nedir? Sonuçta 3 amiralle başa baş dövüşmüş birisi, yinede çok defansif olduğu düşünülüyor. Bence amiral seviyesine yakındır.