Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki yeri burası değil ama Toriko'yu Türkçe altyazılı izleyebileceğim bir seti tavsiye edebilir misiniz 10. bölüme kadar buldum.

Snoopy

Sorum Crocusla ilgili. Yanlış hatırlamıyosam Crocus zamanında ROgerın tayfasından birisiydi. Ama buna rağmen mr9 ve mr10 un LAboonu öldürmeye çalışmasına pek bir karşılık veremiyodu. Bizim tayfa gelmese belki de LAboon ölecekti. Sorum şu: Crocus gerçekten güçsüz mü yoksa gücünü gösterip varlığını belli etmek istemiyor olabilir mi.(Rayleigh gibi)

Belki yeri burası değil ama Toriko'yu Türkçe altyazılı izleyebileceğim bir seti tavsiye edebilir misiniz 10. bölüme kadar buldum.
Öyle bir site yok. Çünkü altyazısı çevrilmedi.

Sorum Crocusla ilgili. Yanlış hatırlamıyosam Crocus zamanında ROgerın tayfasından birisiydi. Ama buna rağmen mr9 ve mr10 un LAboonu öldürmeye çalışmasına pek bir karşılık veremiyodu. Bizim tayfa gelmese belki de LAboon ölecekti. Sorum şu: Crocus gerçekten güçsüz mü yoksa gücünü gösterip varlığını belli etmek istemiyor olabilir mi.(Rayleigh gibi)
Crocus gücünden çok, doktor yetenekleri için tayfaya alınmış biri. Yine de epey güçlü biri. Büyük deniz canavarlarını yeniyor, ağır saldırılara dayanabiliyor. Ortalama bir gücü var yani.

Zephry'in kolunu kesen eleman 6.kat impel down mahkumuymuş,teach serbest bırakmış ve 1 sene önce shichibukai olmuş diye bir bilgi geçtiğini gördüm.Doğru mudur ? Dof olmadığı kesinleşti mi ?

Doğruysa iki sorum daha var.

Teach mahkumları salarken birbirleriyle dövüştürüp en güçlüleri tayfasına katıyordu diye hatırlıyorum.Peki sence bu adamı niye tayfasına almadı ? Sonra vazgeçip ününü duyduğu isimleri mi tayfaya aldı ?

smoker-san dikkatlice okuyunca Ichiryū ve Jirō torikoyu Acacia'ya benzetiyor,melk 1 komatsu için Frohze'nin bıçağı bile böyle ilgimi çekmedi diyor ama hala arada müthiş güç farkı var

-buna rağmen neden toriko ve komatsu acacia ve frohze gibi görülüyor? ileride komatsu yada torikodan süpriz bekleyebilir miyiz? ve acacia'nın menüsü toplanıyor ama kim pişirecek bu menüyü(yada pişecek mi bu menü)?
-Jirō insan dünyasında yaşlı ama gurme dünyasında genç görünüyor ? vücudu ve yüzündeki piercingler böyle bir etki yapabilir mi ? gizli gizli gurme hücrelerini geliştirip bu yöntemle saklıyor olabilir mi ?

Kizaru' nun ışın saldırıları şiddetli patlamalar yaratabiliyor. Aşşağıdaki resimde bu açık.

Ama Marineford savaşında, Marco' ya yaptığı ışın saldırıları, Marco' nun içinden geçiyor.

Işınlar Marco' ya değdiğinde patlama yaratması gerekmez mi? Kizaru eğer patlayıcı özelliğini kontrol edebiliyorsa Marco üzerinde niçin kullanmadı? Marco gibi önemli bir karakteri bir süre saf dışı bırakabilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık