Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sevgili smoker-san.sahsen spoiler almaktan hoslaniyorum o yüzden ona göre bir soru sorucam :) bir kac konudan okuduguma göre zoro haki kullaniyormus ? 1-2 birsey der misin lütfen ?

senin meyvelerin evrimiyle ilgili teorinden yola çıkarak soruyorum bebek-5'ın meyvesi mr.1'in meyvesinin evrimleşmiş hali olabilirmi?

sevgili smoker-san.sahsen spoiler almaktan hoslaniyorum o yüzden ona göre bir soru sorucam :) bir kac konudan okuduguma göre zoro haki kullaniyormus ? 1-2 birsey der misin lütfen ?
Evet. Düşük seviyede Kenbonshoku Haki ve seviyesini tam bilmediğimiz bir oranda da Busoshoku Haki kullanıyor. Haoshoku Haki'ye gördüğümüz kadarıyla sahip değil.

Toriko'da güç dengesi nasıl.Şuana kadar çıkan 216 bölüm içersinde.One Piece'e yakın mı ?
One Piece'ten çok farklı. Toriko'da güçsüzsen, güçsüzsündür. İman power falan da kurtarmaz rakibine karşı, yenilirsin. Belirli seviyenin üzerindeki adamlara istesende saldıramazsın. Tam bir güç analizi istiyorsan, One Piece'ten örnekler verebilirsin. Ona göre karşılaştırma yaparım.

senin meyvelerin evrimiyle ilgili teorinden yola çıkarak soruyorum bebek-5'ın meyvesi mr.1'in meyvesinin evrimleşmiş hali olabilirmi?
Olamaz. Daz'ın meyvesi çelikti. Demir-çelik-titanyum vs. diye gidiyordur muhtemelen. Bebek 5'in meyvesi çok farklı bir şey.

Smoker bir sorum olacak. Akainu Z filminde Z'ye sensei gibi bişey diyormuş. Burdan yola çıkarsak, Aokiji'nin ve Kizaru'nun sensei'leri kimlerdir? Yada bu açıklanan birşey mi?

biyerde okuduguma göre bu armament dedigimiz şey yeni bir teknik degil sadece oda nın haki kullananları belli etmek istemesiyle alakalı bişey insanların kafası karışmasın diye. doğrumudur yoksa haki kullanan bi adamın illaki ellerinin veya ayaklarının siyah olması gerekmezmi ?

meyvesi çelikmiydi kılıç mı? ben kılıç diye hatırlıyorum:confused: eğer çelik ise jozunun meyvesi bunun evrimi olamazmı? hem "sırada elmas mı var" lafı belkide buna bir göndermedir?

birde bu teorini teori konusu olarak açmayı planlıyormusun?

meyvenin evrimi teorisi nedir yav
Konusunu açacağım birazdan.

Smoker bir sorum olacak. Akainu Z filminde Z'ye sensei gibi bişey diyormuş. Burdan yola çıkarsak, Aokiji'nin ve Kizaru'nun sensei'leri kimlerdir? Yada bu açıklanan birşey mi?
Zephyr, Amirallik görevinden alınıp eğitmen yapılıyor. Şimdiki Amiraller onun eğitiminden geçmiş yani.

biyerde okuduguma göre bu armament dedigimiz şey yeni bir teknik degil sadece oda nın haki kullananları belli etmek istemesiyle alakalı bişey insanların kafası karışmasın diye. doğrumudur yoksa haki kullanan bi adamın illaki ellerinin veya ayaklarının siyah olması gerekmezmi ?
Hayır, yanlış. Siyahlaşma olmadan da Haki kullanıldığını gördük. Smoker ve Law dövüşüne bakabilirsin.

meyvesi çelikmiydi kılıç mı? ben kılıç diye hatırlıyorum:confused: eğer çelik ise jozunun meyvesi bunun evrimi olamazmı? hem "sırada elmas mı var" lafı belkide buna bir göndermedir?

birde bu teorini teori konusu olarak açmayı planlıyormusun?
Hayır, çelik. Yanlış hatırlıyorsun. Sana göre olabilir, bana göre olamaz. Jozu ile Daz'ın meyve özellikleri çok farklı.

Açacağım birazdan.

İman power yoksa zaten oturmuş bir güç dengesi vardır.Yorumunu gördükten sonra okumaya başladım.Bir sorum daha olacak.
Gt Robo'nun gücü kullanıcıya göre mi değişiyor ?

İman power yoksa zaten oturmuş bir güç dengesi vardır.Yorumunu gördükten sonra okumaya başladım.Bir sorum daha olacak.
Gt Robo'nun gücü kullanıcıya göre mi değişiyor ?
Hayır. Robotun belli bir sınırı var, o sınıra kadar kullanabiliyorsun. Yine de hareket kabiliyeti tamamen kullanıcıya bağlı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık