Belki yeri burası değil ama Toriko'yu Türkçe altyazılı izleyebileceğim bir seti tavsiye edebilir misiniz 10. bölüme kadar buldum.
Öyle bir site yok. Çünkü altyazısı çevrilmedi.Belki yeri burası değil ama Toriko'yu Türkçe altyazılı izleyebileceğim bir seti tavsiye edebilir misiniz 10. bölüme kadar buldum.
Crocus gücünden çok, doktor yetenekleri için tayfaya alınmış biri. Yine de epey güçlü biri. Büyük deniz canavarlarını yeniyor, ağır saldırılara dayanabiliyor. Ortalama bir gücü var yani.Sorum Crocusla ilgili. Yanlış hatırlamıyosam Crocus zamanında ROgerın tayfasından birisiydi. Ama buna rağmen mr9 ve mr10 un LAboonu öldürmeye çalışmasına pek bir karşılık veremiyodu. Bizim tayfa gelmese belki de LAboon ölecekti. Sorum şu: Crocus gerçekten güçsüz mü yoksa gücünü gösterip varlığını belli etmek istemiyor olabilir mi.(Rayleigh gibi)
İngilizce çevirisimi yok? Meşhur bir animeye benziyor,(mangasıda tamamını okumadım ama) baya iyi, niye böyle bir seriyi çevirmiyorlar anlamadım.Öyle bir site yok. Çünkü altyazısı çevrilmedi.
Türkçe olarak yok. Animesi mangasına göre çok kötü. Vasat bile değil.İngilizce çevirisimi yok? Meşhur bir animeye benziyor,(mangasıda tamamını okumadım ama) baya iyi, niye böyle bir seriyi çevirmiyorlar anlamadım.
Konusumu değiştirilmiş yoksa çizimlermi kötü? Mangayla ne farkı olabilirki ^^.Türkçe olarak yok. Animesi mangasına göre çok kötü. Vasat bile değil.