Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir shicibukai toplantısı yapılmıştı, Mihawk gelince Sengoku "burda görmeyi düşündüğüm son kişi sendin" demişti. Mangada kaçıncı sayıda oluyordu o toplantı?

Edit: Tamam buldum, 234. sayıdaymış.

Dipnot: O lafı Sengoku değil Dof söylüyormuş.

sence aokıjı amıral sevıyesınden dusmusmudur tek bacagını kaybedıp sakat kaldıgı ıcın ? bence dusmustur senın gorusun ne ?

bırde tek kollu jozu mu sence sag kol olur marcoya yoksa vısta mı ? yoksa dagıldılar mı ?
aokiji tek bacağını kaybetti derken nerde geçiyor acaba bu bilgi?merak ettim şimdi?

smoker son mangada doflamıngo bızım tafyanın oldugu yere dogru ucuyor heralde bu onun meyvesının ozellıgı mı bıde bızım tayfaya sence cok zarar verecek mı yoksa buyuk bı ws mı ve kazanan bızım taraf mı olacak
Muhtemelen meyve özelliğidir. Kavga çıkmaz, ancak karşılıklı tehditler savrulabilir, ya da hiç karşılaşmazlar.

Hocam Dof'un hep çok güçlü olduğunu düşünmüştüm ben, sence bizimkiler Luffy - Law onu yenebilirler mi? Sanırım şimdiye kadar en ciddi rakipleri olacak.
Doflamingo'nun gücüne bağlı olay. Law gibi alan gücü varsa, kazanma ihtimal de söz konusu.

kuzanla rayleigh diyelim dövüşüyor kuzan rayleighi dondurdu wb yi dondurduğu gibi hadi wb nin hem saldırısı yarımdı yada meyvesinden dolayı kurtuldu ama rayleigh o buz küpü içinden nasıl kurtulacak?
Kurtulamazdı.

sence aokıjı amıral sevıyesınden dusmusmudur tek bacagını kaybedıp sakat kaldıgı ıcın ? bence dusmustur senın gorusun ne ?

bırde tek kollu jozu mu sence sag kol olur marcoya yoksa vısta mı ? yoksa dagıldılar mı ?
Sanmıyorum düştüğünü. Meyve gücü ile bacak eksikliğini hissetmiyor.

Jozu yerinde kalır, ancak muhtemelen dağılmışlardır.

aokiji tek bacağını kaybetti derken nerde geçiyor acaba bu bilgi?merak ettim şimdi?
One Piece Film Z'de gösterildi.

donu adaya doğru yola çıktığını gördük zannedersem uçuyordu meyvesinin yeteneğiyle kendini mi uçuruyor
Meyve yeteneği olduğu düşünülüyor el hareketlerinde dolayı.

Tüm Filo Amirali Kong kimdir ? Hakkında her hangi bir bilgi var mi ? Galiba Sengoku'dan bile üst bir rütbe sahibi.

Tüm Filo Amirali Kong kimdir ? Hakkında her hangi bir bilgi var mi ? Galiba Sengoku'dan bile üst bir rütbe sahibi.
Tüm Filo Amirali diye bir şeyi ilk kez senden duydum. Çeviri hatası yapmışlar anlaşılan. Kong şu an Dünya Hükümeti çatısı altında Başkomutan (Commander-in-Chief) rütbesinde hizmet veren biri. Gol D. Roger döneminde Filo Amiral görevindeydi, ancak şu an Denizciler'in bünyesinden çıkmış durumda. Dünya Hükümeti'nin gördüğümüz bölümlerine bakarak, Gorosei'den sonra en yetkili kişi konumunda.

Tüm Filo Amirali diye bir şeyi ilk kez senden duydum. Çeviri hatası yapmışlar anlaşılan. Kong şu an Dünya Hükümeti çatısı altında Başkomutan (Commander-in-Chief) rütbesinde hizmet veren biri. Gol D. Roger döneminde Filo Amiral görevindeydi, ancak şu an Denizciler'in bünyesinden çıkmış durumda. Dünya Hükümeti'nin gördüğümüz bölümlerine bakarak, Gorosei'den sonra en yetkili kişi konumunda.
One Piece Tr Wiki'sinde öyle yazıyor.
http://tr.onepiece.wikia.com/wiki/Kong

Sorumun cevabı içinde teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık