Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Smoker bir konuda fikrini almak istiyorum.
Benim görüşüm seride logia yemiş bir adam en güçlü olamaz.Yonkou,KK seviyesi Garp,Shanks,Rayleigh,Wb yani bu adamların seviyesine gelemez diye düşünüyorum. Bunun nedeni ise logia vucütlarının b.hakiyi doğru düzgün kullanmaya imkan sağlamaması ki seride gördüğümüz en güçlü adamlar bu hakiyi en üst düzeyde kullanan adamlar ve bu hakinin meyveden çok daha büyük bir etkisi olduğunu gördük.Benim fikrim bu sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında sence ne kadar ileri gidebilir bir logia kullanıcısı yada ne kadar güçlü olabilir en fazla ?

Benim görüşüm seride logia yemiş bir adam en güçlü olamaz.Yonkou,KK seviyesi Garp,Shanks,Rayleigh,Wb yani bu adamların seviyesine gelemez diye düşünüyorum. Bunun nedeni ise logia vucütlarının b.hakiyi doğru düzgün kullanmaya imkan sağlamaması ki seride gördüğümüz en güçlü adamlar bu hakiyi en üst düzeyde kullanan adamlar ve bu hakinin meyveden çok daha büyük bir etkisi olduğunu gördük.Benim fikrim bu sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında sence ne kadar ileri gidebilir bir logia kullanıcısı yada ne kadar güçlü olabilir en fazla ?
Bende aynı şekilde düşünüyorum sorunun cevabını merakla bekliyorum.

Bir ara Zoronun 160 milyon ödül muhabbeti vardı o olay nasıl oldu ? Öyle kabul ettik sonra değişmediğini öğrendik diye hatırlıyorum,ben yakın zamana kadar hala ödül arttı sanıyordum.

Ben o şekilde düşünmüyorum, meyveyi yiyen kişiyle alakalı, şuana kadar gördüğümüz logia kullanıcıları meyvesizken güçsüz yada ortalama seviyede olan adamlar, meyvenin verdiği güçle aradaki açığı ancak kapatabiliyorlar(hepsi aradaki farkı kapatamıyor tabi bir kısmı sadece), ama zaten güçlü olan biri logia tipi bir meyve yerse bu onu zayıflatmaz tam tersi çok daha güçlendirir, mesela Shanks goro goro yada magu magu meyvesini yese şuan, olduğundan çok daha güçlü bir hale gelir,

Aynı soruyu sormakla birlikte,

Sandersonia'da life return gücünü kullanabiliyor mu..? (kullanamıyorsa saçlarını nasıl kontrol edebiliyor..?)

Şimdi o Logia yemiş kişiye hangi özellikler verileceğine bağlı. Diyelim ki, 3 Haki türü olan 2 adam var ve bunlardan biri Logia tipi meyveye sahip, diğeri meyvesiz biri olsun. Şu durumda galip Logia türü meyveye sahip olan olur. Bize gösterilen en usta Logia kullanıcıları Amiraller ve bu adamlar Haki bile kullanılsa darbe almıyorlar, üstüne üstlük Kenbonshoku ve Haoshoku Haki türlerine sahip değiller. Uç örnek olsun diye Akainu 'yu ele alalım. Bu adam fiziksel olarak çok güçlü, meyvesi de bir o kadar güçlü. Sen şimdi bu adama diğer 2 Haki tipini de ekle. Durduramazsın. Üzülerek görüşüne katılmadığımı söylüyorum.

Bir ara Zoronun 160 milyon ödül muhabbeti vardı o olay nasıl oldu ? Öyle kabul ettik sonra değişmediğini öğrendik diye hatırlıyorum,ben yakın zamana kadar hala ödül arttı sanıyordum.
O çeviri hatasından kaynaklanıyor.

Ben o şekilde düşünmüyorum, meyveyi yiyen kişiyle alakalı, şuana kadar gördüğümüz logia kullanıcıları meyvesizken güçsüz yada ortalama seviyede olan adamlar, meyvenin verdiği güçle aradaki açığı ancak kapatabiliyorlar(hepsi aradaki farkı kapatamıyor tabi bir kısmı sadece), ama zaten güçlü olan biri logia tipi bir meyve yerse bu onu zayıflatmaz tam tersi çok daha güçlendirir, mesela Shanks goro goro yada magu magu meyvesini yese şuan, olduğundan çok daha güçlü bir hale gelir,

Aynı soruyu sormakla birlikte,

Sandersonia'da life return gücünü kullanabiliyor mu..? (kullanamıyorsa saçlarını nasıl kontrol edebiliyor..?)

O konuda bir açıklama yapılmadı ama, Life Return kullandığını sanmıyorum. Hem CP9'a özel bu tekniği, izole bir adada yaşayan bir karakterin bilmesi saçma olur. Büyük ihtimal Busoshoku Haki ile saçlarına şekil veriyordur.

smoker kardeş benim bir sorum olucaktı.
beyaz sakal ölürken yaptığı konuşma dikkatimi çekti.
( birisi o hazineyi bulunca dünyanın altını üstüne getirecek diyor )
ve teach'e o kişi sen değilsin diyor.
teach dünyaya meydan okudu. sence beyaz sakal yanılmış olamaz mı ?
şimdiden teşekkürler...
"Hazineyi sen bulamazsın." değil, "Roger'ın beklediği adam sen değilsin." diyor. Farklı şeyler yani.

acaba bizim luffy smokeri o şekilde görünce ne yapacak
Nedenini sorar. Law bir Shichibukai, Smoker ise Denizci. Bu arkadaşlar müttefikler normalde. Birbirlerine girmişlerse, demek ki Law kötü bir şey yapmış. Smoker'ı az çok tanıyor zaten. Anlayabilir adada bir dümenler döndüğünü.

smoker,sencede luffynin olay yerine gelince kimseye soru sormadan k.hakisi ile olayı çözmesi lazım değilmi(raysanın müzayede salonunda yaptığı gibi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık