Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
foxy filler bir karakter değilmiydi? Yani hikayede bb'nin foxy ile karşılaşma ve meyvesini alma gibi bir ihtimali yok zannediyorum.

Manga 662 çıktı okudum ve 3 sorum var.

1 - 6. sayfada smoker Lawı gırtlağından tutup yere yapıştırıyor ve tam jutteyi geçirecekken 7. sayfada bakıyoruzki Smokerin altında Law değil tahtalar var. Ne yani Law kendini tahtalar ile yer mi değiştirdi ? Bu olay Narutodan Kawarimi no Jutsu gibimi yani ?

2 - Law 15. sayfada Law yerden ağaç gibi (yada başka bişi) çıkartarak Smokere vuruyor. Lawda Hakimi var yoksa Smoker o an katı olduğu içinmi o ağaç yada kaya smokere vuruyor ?

3 - Law Smokerin nasıl kalbini alabildi ? bu adam Logia değilmi ? ben tam bi yargı veremedim o yüzden soruyorum Lawda Hakimi var ?
1. Evet. Kawarimi no Jutsu benzeri bir güç kullandı.
2. Yerdeki kayaları sivri hale getirip birleştirdi, sonra Smoker'a sapladı. Smoker'ın bedeni normal haldeydi, zaaten saldırı da zarar vermedi.
3. Law kalp sökme saldırısını kayanın arkasından yaptı. O sırada Smoker'ın bedeni yine normal halindeydi. Kalbinin yerini görebildi ve çıkardı. Logialar'ın iç organları bedenleri sabitken oldukları yerde bulunuyor. Haki ile alakası yok.

normal yumruk,kılıç vb. saldırılarda Smoker vücudu duman halinde değilse bile darbeyi alınca duman oluyordu yani hakisiz vuruşlar etkilmiyordu Smoker duman halinde olsun olmasın. kafamı da bu karıştırdı zaten. Yani law normal yumruk,kılıç vb. saldırılardan farklı bi saldırımıydı bu ? Vücudu duman değilken bir yumruk vb. bir saldırı değil direk kalbi alan bir saldırıydı yani ?
Evet. Room yaptığı alanın zarı gibi bir kutuya aldı Smoker'ın kalbini.

Punk Hazard da ki farklı yaşam biçimlerine bakarak , bunların Koca Ana ile bir bağlantısı olabilir mi, ayrıca Harpy Mone'nin bunlar onlar değil mi diyerek, Koca Ana'ya kafa tutan Hasırşapka korsanlarından bahsetmiş olabilir mi ?

Soru dan çok bir tahmin oldu ama yorumunu merak ettim.

Punk Hazard da ki farklı yaşam biçimlerine bakarak , bunların Koca Ana ile bir bağlantısı olabilir mi, ayrıca Harpy Mone'nin bunlar onlar değil mi diyerek, Koca Ana'ya kafa tutan Hasırşapka korsanlarından bahsetmiş olabilir mi ?

Soru dan çok bir tahmin oldu ama yorumunu merak ettim.
Koca Ana'ya kafa tutma olayını kimse duymadı, Mone nerden bilsin. Punk Hazard'ın alakası yoktur Koca Ana ile. Vegapunk'la ilgili bir durumdu bence.

paruj

Jinbei Karasakal'ın deprem gücünü almadan önceki halini yenebilir miydi sence? sonuçta hakisine hakim ve dövüş yetenekleri de üst düzey fiziksel gücüde fazla ne dersin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık