Onun gücü zamanı yavaşlatma.Ayna parameciası Foxy'de yok mu zaten ?
Onun gücü zamanı yavaşlatma.Ayna parameciası Foxy'de yok mu zaten ?
Ben sadece saldırdığı nesnenin yavaşladığını düşünüyordum çünkü zamanı yavaşlatma baya büyük bi güç olurdu bide okadar basit bi karaktere verilmezdi benceOnun gücü zamanı yavaşlatma.
Hedefini yavaşlatıyor yani. Gerçi o meyvenin son sınırı zamanı tümden yavaşlatma bile olabilirBen sadece saldırdığı nesnenin yavaşladığını düşünüyordum çünkü zamanı yavaşlatma baya büyük bi güç olurdu bide okadar basit bi karaktere verilmezdi bence
Bana göre Foxy'i öldürüp almıştır meyvesini. Çünkü bunun gelişmiş hali ile zamana bile hükmedebilirsin.O ışınında Law'ın room'u gibi bir alan içinde de etkinliğini sağlayabilir. Bu meyveyi adamakıllı bir korsan alsaydı çok dehşet olurdu. Belkide Bb bu adamı da avlamıştır. Avlasa çok iyi olur. Yoksa yüzelim meyve harap olup gidiyor.
Sence, Bb böyle bir meyvenin varlığından haberi var mıdır? Varsa bu meyveyi almak için bu adamı bulup almaya çalışır mı?
O zaman nasıl durdurulacak ki BB. ? Luffy hızıyla çok avantajlıydı bb ye karşı o zaman çok da avantajı kalmaz haki dışında.Bana göre Foxy'i öldürüp almıştır meyvesini. Çünkü bunun gelişmiş hali ile zamana bile hükmedebilirsin.
Bir yolunu bulur.O zaman nasıl durdurulacak ki BB. ? Luffy hızıyla çok avantajlıydı bb ye karşı o zaman çok da avantajı kalmaz haki dışında.
Güzel bir cevaptı.Bir yolunu bulur.
Tatil yapıyorlar. Bir nevi izin gibi düşünebilirsin.smoker one piecede arada sırada mangaya 1 hafta ara veriliyor sebebini biliyormusun