Geçen Kuzenle sokakta gezerken Ordu sahilde bir adam yanaştı bize, orta yaşlarda renkli gözlü teni esmere çalıyordu, ya bizim sosyetelerden ya da il dışından olduğunu düşündüm. Neyse bu bizle hızlı hızlı konuşup bir şeyler anlatmaya başladı. Sonra dedi işte ben bu karadenizi hiç sevmedim. Orduyu sevmedim bir daha da gelmicem.. Trabzona gittim bir tek orayı beğendim dedi. Bende de ister istemez bir gülümseme oluştu abi Trabzon'un neresine gittin, Ordu'yu beğenmeyip Trabzonu beğenmen çok ilginç dedim alaycı bir gülümsemeyle. Neyse yine bir şeyler anlattı. Elinde de köpek maması var. Eleman İzmir'den gelmiş mama'dan önce de ürün satmaya çalışmış (15 Temmuz zamanı oldu bu olay) iyiki Atatürkçüyüm iyiki İzmirliyim diye gaza gelip konuşmaya başladı

mama satmama olsun bir şeyler demesinler tarzı konuştu tam adamına denk geldi.. Neyse yine de adama kötü bir şey demedik biraz istemeye istemeye mamaları aldık sonra da çöpe attık. Adam karadenizi beğenmeye beğenmeye şikayet ede ede sokaklarda mama satıyor. Düşmanın iradesi çok güçlü