Valla evrim açık bir şekilde yazıyor. İnsanların kendi inançlarına göre yorumlaması onların kişisel uğraşları.Bence herkesin aklındaki evrim de farklı. Bunun inanç boyutu da var.
Valla evrim açık bir şekilde yazıyor. İnsanların kendi inançlarına göre yorumlaması onların kişisel uğraşları.Bence herkesin aklındaki evrim de farklı. Bunun inanç boyutu da var.
Harezmi bunların IQ seviyesini araştırırken sıfırı bulmuş
Nerede yazıyor? Sen bana bildiğin evrimi anlatsana.Valla evrim açık bir şekilde yazıyor. İnsanların kendi inançlarına göre yorumlaması onların kişisel uğraşları.
Aç abi internetten oku bilimsel makaleleri.Nerede yazıyor? Sen bana bildiğin evrimi anlatsana.
Bilimi reddedersen gerçeklik değişebilir tabi.Evrim teorisi ne ara gerçeklik olarak adlandırıldı la...
Evrim öyle sandığın gibi kişiden kişiye değişen bir şey değil.Nerede yazıyor? Sen bana bildiğin evrimi anlatsana.
Canları sıkılıyor başka bir şey değil. Ege bölgesine mevsimlik işçi olarak gitsinler işe yararlar, en azından katma değere faydaları dokunur xD
Şunları toplayıp yunanistana yollayalım ,birazda onlara salça olsunlar.İrana veya herhangi bir arap ülkesine de yollayabiliriz görsünler ebelerinin örekesini.