Halki birbirine düşman etme suçundan tutuklanırsam seni de götürüyorum yanımda.O kadar da değil de neyse herkes cani sanacak şimdi beni. Hakedene hakkettiğini vereceksin ama..
Halki birbirine düşman etme suçundan tutuklanırsam seni de götürüyorum yanımda.O kadar da değil de neyse herkes cani sanacak şimdi beni. Hakedene hakkettiğini vereceksin ama..
Reddetmiyorum ama teori nedir ne değildir biraz bak.Bilimi reddedersen gerçeklik değişebilir tabi.
Teori'nin ne olduğuna çok önceden bakmıştım zaten, nedir teori peki? Belki ben eksik biliyorumdurReddetmiyorum ama teori nedir ne değildir biraz bak.
bizim normalde anladığımız teori ile orada kullanılan teori aynı anlamda değil.Reddetmiyorum ama teori nedir ne değildir biraz bak.
Suriyelileri göndermek+ köpeklerin barınaklar dışında kalanlarıni itlaf etmek + siyasal İslam'dan uzak milliyetçi (insanlar dindar olabilir its okey) bir hükümet+ orta sınıfı güçlendirmek= güzel Türkiye
İş olanakları arttırmak + terörü azaltmak + yolsuzluğu azaltmak+ bilime önem vermek + istihdam arttırmak + kaynakları doğru kullanmak
Bunlar ise opsiyonel
Hipotezle teoriyi karıştırıyorsun sanki. Teori kanıtlansa bile teori olarak kalır. Kanun'a dönüşmez halk arasında sanıldığı gibi. Bizim günlük hayatta kullandığımız teori kelimesiyle bilimdeki farklı.Reddetmiyorum ama teori nedir ne değildir biraz bak.