Belediye senin yerine geçiyordur o zaman. Aynı şey köpeklere de yapılabilir.Geçmiyorum. Bizim köyde bile o kadar fazla olmuyor.
Belediye senin yerine geçiyordur o zaman. Aynı şey köpeklere de yapılabilir.Geçmiyorum. Bizim köyde bile o kadar fazla olmuyor.
Daha iyi bir soru, sana solcu olduğunu düşündürten nedir?Neleri gördün acaba şu an merak ettim
Kardeşim ciddi değiliz diyoruz bunun için bir saatir... Datte ile yazışmalarımı oku bi...Olum sen zimbabve'de falan mı yaşıyorsun bu dediğin ne ki köpek istemeyen evinden çıkmasın gebersim vs diyen binle var bu memlekette ne bileyim ne kadar ciddisin ne kadar değilsin
Konuyu saptıran sensin bu arada. Uyutmadan bahsederken pompalıyla kafa dağıtmaya getirdin olayı.Hayırdır iki ayaklı TDK mısın da millete Türkçe dersi veriyorsun? Konuyu saptırma.
Sen hayatında hiç köpeğin kafasına sıkılarak öldüren belediye görmedin herhalde? Ben gördüm...Konuyu saptıran sensin bu arada. Uyutmadan bahsederken pompalıyla kafa dağıtmaya getirdin olayı.
Ciddi olmadığını anladım neden ciddiye aldığımı anlatıyorum sanaKardeşim ciddi değiliz diyoruz bunun için bir saatir... Datte ile yazışmalarımı oku bi...
Bir ara balon balığı kuyruğu başına devlet para veriyordu. Kim umarsadı? Tek fark aradaki duygusal bağlar işte.Belediye senin yerine geçiyordur o zaman. Aynı şey köpeklere de yapılabilir.
Ben bu mu yapılmalı dedim? Vay arkadaş ya.Sen hayatında hiç köpeğin kafasına sıkılarak öldüren belediye görmedin herhalde? Ben gördüm...
Tek fark vicdan mastürbasonu işteBir ara balon balığı kuyruğu başına devlet para veriyordu. Kim umarsadı? Tek fark aradaki duygusal bağlar işte.
Sen dedin demedim zaten... Yazık iltaf isteyince sadece iğne ile uyutulacaklarını sanan var. Ne kadar ponçik...Ben bu mu yapılmalı dedim? Vay arkadaş ya.