İnan sinek bile öldürmeyen birisiyim. Sinek ile köpeği bir çerçeveye koyuyorsan, sanırım belediyenin köpekler ölsün diye sıkacağı ilaçtan biz de etkileniriz?Belediye senin yerine geçiyordur o zaman. Aynı şey köpeklere de yapılabilir.
İnan sinek bile öldürmeyen birisiyim. Sinek ile köpeği bir çerçeveye koyuyorsan, sanırım belediyenin köpekler ölsün diye sıkacağı ilaçtan biz de etkileniriz?Belediye senin yerine geçiyordur o zaman. Aynı şey köpeklere de yapılabilir.
Bunların duygusal bağ kurduğu tek canlı sanırım köpek ve kedi olduğu için diğerleri umrunda değil. Allahın sessiz kulu böceğin ne suçu vardı da ölüme terkediyorlar anlamıyorum. Onlara da barınak sağlanması lazımBelediye senin yerine geçiyordur o zaman. Aynı şey köpeklere de yapılabilir.
Biraz kibar halini söyleyeyim dedim. Köpekler sokakta hastalıktan sürünüyor, bunlar arada bir yalandan ekmek verip kendini tatmin ediyor.Tek fark vicdan mastürbasonu işte
Kardeşim beni o kuduz olup ölen çocuğun ailesine dava açacak ya da izlediğin videodaki kandılar gibi biri görme lütfen.Ciddi olmadığını anladım neden ciddiye aldığımı anlatıyorum sana
Niye ne farkı var sinekle köpeğin?İnan sinek bile öldürmeyen birisiyim. Sinek ile köpeği bir çerçeveye koyuyorsan, sanırım belediyenin köpekler ölsün diye sıkacağı ilaçtan biz de etkileniriz?
Böcekler sahipsiz değildir!Bunların duygusal bağ kurduğu tek canlı sanırım köpek ve kedi olduğu için diğerleri umrunda değil. Allahın sessiz kulu böceğin ne suçu vardı da ölüme terkediyorlar anlamıyorum. Onlara da barınak sağlanması lazım
Kibar ya o da jfghjfBiraz kibar halini söyleyeyim dedim. Köpekler sokakta hastalıktan sürünüyor, bunlar arada bir yalandan ekmek verip kendini tatmin ediyor.
Sadece iğne için izin verilcek. Arada pislik yapanlar da tespit edilip olabildiğince cezalandırılcak. Olması gereken bu.Sen dedin demedim zaten... Yazık iltaf isteyince sadece iğne ile uyutulacaklarını sanan var. Ne kadar ponçik...
Sineklerin taşıdığı virüslerin aldığı can ile köpeklerin aldığı can arasındaki fark olabilir. Boyut farkı olabilir. Sineği öldürmek için kullanılan plastik zımbırığın köpek versiyonu yapılsa insanlar kaldıramayabilir. En önemlisi sanırım 80 milyon insanın köpek ve sineğe farklı bakması. Bugün 80 milyon köpekler ölsün istese ölmüş olurdu... Devam etmek istersen devamını getirebilirsin.Niye ne farkı var sinekle köpeğin?
Böcekler sahipsiz değildir!
Aynen kesin olur bu. Senin 10 yaşındaki kardeşin, kuzenin, komşu çocuğu o mermi ile kafası patlamış kanla yerde duran köpeği görsün bakalım bi. Ben çocukken gördüğüm için söylüyorum.Sadece iğne için izin verilcek. Arada pislik yapanlar da tespit edilip olabildiğince cezalandırılcak. Olması gereken bu.