Yanlış oldu sanırım yoldaş, bizde SSCB'ye yamuk olmaz.Efendim !? SCCB'ye laf mı attın ? Son ses kızıl ordu marşını dinliyorum da! Kapitalistlerin sesi duyulmuyor.
Yanlış oldu sanırım yoldaş, bizde SSCB'ye yamuk olmaz.Efendim !? SCCB'ye laf mı attın ? Son ses kızıl ordu marşını dinliyorum da! Kapitalistlerin sesi duyulmuyor.
O zaman tartışmak da gereksiz.Kazandığını varsayıyoruz sadece? Kazanamayacağını herkes biliyor.
Sana göre gereksizse cevap yazmazsın o zaman,olur biter.O zaman tartışmak da gereksiz.
Doğru ama asıl mesele Komünizm'i ne kadar tarifine uygun uygulayacaklar. Komünizm'i tam anlamıyla duğru uygulayan bir örnek yok o yüzden benim oyum daha kötü olurduyaKapitalizmin de komünizmin de iyi ve kötü yanları var. Birinin diğerinden daha iyi olduğuna inanmıyorum.
Hiçbir sistem tam anlamıyla uygulanmaz ki zaten. İnsanlığı şekillendirir, insanlığa göre şekillenir. Bugün insanlık ve kapitalizm arasındaki ilişki de böyle değil mi zaten. Ben bir fenalık göremiyorum.Doğru ama asıl mesele Komünizm'i ne kadar tarifine uygun uygulayacaklar. Komünizm'i tam anlamıyla duğru uygulayan bir örnek yok o yüzden benim oyum daha kötü olurduya
En yakının Küba olduğu iddia edilebilir.Doğru ama asıl mesele Komünizm'i ne kadar tarifine uygun uygulayacaklar. Komünizm'i tam anlamıyla duğru uygulayan bir örnek yok o yüzden benim oyum daha kötü olurduya
Şey balıkçılığın yasak olduğu Küba mı?En yakının Küba olduğu iddia edilebilir.
Şimdi baktığım zaman,böyle bir bilgiye rastlamadım.Nerden geliyor bu bilgi?Şey balıkçılığın yasak olduğu Küba mı?