Üye silindi 1004
Şeyi merak ediyorum bazen, atıyorum Amerika yine keşfedilse ama patatesi kimse yemese ve patates diye bir şey olmasa bu Komünist Devletler sırf lahana çorbasıyla nereye kadar götürebilecekti?
Neden ?İyi ki kazanmamış. En kötü Batı demokrasisi, en iyi komünizmden iyidir.
Patates reçeli mi? Yoldaş mı?@kekomancer sen patates reçelini biliyor musun yoldaş ?
Felçten gitti Usta.Ama Stalin olmasa Hitler Sovyetlerin içinden geçerdi.Stalin'in o zalim diktatörlüğü sayesinde Sovyetler savaşı kazandı,her ne kadar kendi generalleri ve insanlarını en çok öldüren o olsa daİnadınaaa Lenin ulan!!!!!!
CcC Ülkücü Lenin çok yaşa!
Her beğenİ faşist Yubashiri'ye bir tokat yoldaşlar!
İşte Komünizm dünyaya hakim olunca onu da öğreneceksin hewal.Patates reçeli mi? Yoldaş mı?
Puahahahwhsb
Kesin yargıya varmak zor ama tahminlerde bulunabiliriz diye düşünüyorum eldeki verilerleTarihte "eğer" olmaz. Böyle bir durumda ne olacağını kestirmek mümkün değil.
Şunu diyebilirim sadece: ABD'nin kazanmasından memnunum.
Tarih değil ki bu.Alternatif tarih. Alternatif tarihin tarihle de alakası yok. Sadece konusunu tarihten alır ve tahmin ederken eldeki verilerden yararlanılır. Mesela,Hitler kazansaydı deseydim,Hitler'in yönetim şekline bakarak doğru olmasa dahi tutarlı bir tahmin yapabilirim.Tarihte "eğer" olmaz. Böyle bir durumda ne olacağını kestirmek mümkün değil.
Şunu diyebilirim sadece: ABD'nin kazanmasından memnunum.
wizzah şovundan dolayı uyuyamayacağım bu gece. tşk kekeadskfhajksdhfİşte Komünizm dünyaya hakim olunca onu da öğreneceksin hewal.