![]()
Bir kez daha atayım. Belki okuyan olur
İngilizcesi olmayan özelden ulaşsın.

![]()
Bir kez daha atayım. Belki okuyan olur
İngilizcesi olmayan özelden ulaşsın.
Ona da tepki koyarız kardeşş sıkıntı yapmaBen de tepkiyi yazım ve noktalamaya koydun sandım.![]()
Hocam forumun sıkıntısı bu zaten aynı şeyleri bende yazmıştım birkaç konuya.Odanın kafasındaki kurguyu bilmiyoruz görünene veya kendimizce olacağını düşündüğümüz şeylere göre yorum yapıyoruz.Normal olanı anormal gösteriyorlar sıkıntı burada başlıyor.Yine başladık.Geleneksel 12349496500213. Mihawk tartışmaları.Allah aşkına bari birbirinize laf sokmayın."Kesin benim dediğim doğru,böyle düşünmeyen beyinsizdir.","Böyle düşünen op okumasın boşa vaktini harcamasın." ne zaman vazgeçeceksiniz bunlardan?Mihawk denizcilerin tarafında haterların deyimiyle "denizcilerin köpeği" ama yine de iyi tarafta onun ne kadar güçlü olduğu önemli değil Hancock ne kadar zarar verebilirse karşıdaki korsanlara o da o kadar verebilir ki ilerde korsanların safına geçtiğinde Oda'nın çizmeye yüzü olsun.Son olarak da "yonkoulardan biri bu adamlarla uğraşır mıydı?" sorusu şimdi birincisi bence mihawk yonkou değil amiral ayarında biri , aşağı yukarı orası belli değil benim açımdan ikincisi bu karakter meselesi luffy de uğraşıyor çoğu zaman itle çakalla.
Don Krieg ve tayfası Mihawk'a rakip mi taaa nerden oraya adamları kovalamış eğleniyor vakit geçiriyor yine aynını yaptı mf'de, ha size göre öyle değildir ama bunun cevapsız olduğu anlamına gelmez bu.Rayleigh eski halinde orta zorlukta alır,şimdiki halinde Mihawk'ı zorlar ama kaybeder.
Şimdi benManga ne ise o, orjinaldir Anime ise mangaya göre tasarlanır mangada gösterilmeyen bir şey anime de gösterilebilir.
Mangada böyle bir şey işlenmez veya Manga'da dediğin gibi bir sahne yoktur ama Anime de uzatmak için böyle bir sahne eklemişlerdir.
O yüzden kıstas olarak anime değil manga alınır.
Bu yüzden manga daha önemli.
Ben manga okumadım digital ortamda okumak keyif vermiyor o yuzden anime izliyorum ve gördüklerimi aktarıyorum bunun nesi saçma?Manga ne ise o, orjinaldir Anime ise mangaya göre tasarlanır mangada gösterilmeyen bir şey anime de gösterilebilir.
Mangada böyle bir şey işlenmez veya Manga'da dediğin gibi bir sahne yoktur ama Anime de uzatmak için böyle bir sahne eklemişlerdir.
O yüzden kıstas olarak anime değil manga alınır.
Bu yüzden manga daha önemli.
Senin neye göre yorum yaptığını bilmiyorum ama mangada güncel değilsin sanırım.Şimdi ben
Ben manga okumadım digital ortamda okumak keyif vermiyor o yuzden anime izliyorum ve gördüklerimi aktarıyorum bunun nesi saçma?
O zor bak,Rayleigh'i Akaiunu ve Aokiji'yi alırken tahayyül edebiliyorum ama ekmek alırken edemedim ne yalan söyleyim edemedim.iki de ekmek alsın o kadar rahatsa.