Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Silvers Rayleigh vs. Dracule Mihawk

Sizce Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    151
Senin neye göre yorum yaptığını bilmiyorum ama mangada güncel değilsin sanırım.
Olayı açıklamaya gelirsem.
Mihawk Luffy'i saldırmak istemiyor gibi bir şey demişsin o saldırmadan hemen önce adam Shanks'ı anıp neredeyse Luffy'i öldürecem diye özür dileyecekti.
Ve diyorsun ki Vista vs Mihawk'ı kıstas almıyorum bunu derken öyle bir biçimde diyorsun ki bir vs hiç olmamışta biz uydurmuşuz gibi bir yorumun var.
Ve diyorsun ki Mihawk Shanks'ı sallamıyor ortada böyle bir şey yok arada bir kere rütbe, kulvar farkı var biri hükümete iş yaparak hükümetten zarar görmüyor diğeri ise hükümetten bağımsız olarak istediğini yapıyor. Orada Shanks her türlü daha üstün yani. Ek olarak tayfasının bir şeyden korkmasına gerek yok. Orada Shanks var ve bu Shanks ve Mihawkı'ın ilk buluşmaları değil. Çok eskiden buyana birbirlerini tanıyorlar yani tayfanın korkması veya çekinmesi gibi bir durum yok.
Ray hakkında ise yaşlanmış diye efsane demişsin, her yaşlanan efsane olmuyor geçmişte yaptıklarıyla efsane olmuş bu adam yaşlandı diye efsane olmamış yani.
Sana demek istediğim anime çoğu zaman kıstas alınmıyor senin dediğin sahne de onlardan birisi bu yüzden önemli olan manga dedim.
Senin neye göre yorum yaptığını bilmiyorum ama mangada güncel değilsin sanırım.
Olayı açıklamaya gelirsem.
Mihawk Luffy'i saldırmak istemiyor gibi bir şey demişsin o saldırmadan hemen önce adam Shanks'ı anıp neredeyse Luffy'i öldürecem diye özür dileyecekti.
Ve diyorsun ki Vista vs Mihawk'ı kıstas almıyorum bunu derken öyle bir biçimde diyorsun ki bir vs hiç olmamışta biz uydurmuşuz gibi bir yorumun var.
Ve diyorsun ki Mihawk Shanks'ı sallamıyor ortada böyle bir şey yok arada bir kere rütbe, kulvar farkı var biri hükümete iş yaparak hükümetten zarar görmüyor diğeri ise hükümetten bağımsız olarak istediğini yapıyor. Orada Shanks her türlü daha üstün yani. Ek olarak tayfasının bir şeyden korkmasına gerek yok. Orada Shanks var ve bu Shanks ve Mihawkı'ın ilk buluşmaları değil. Çok eskiden buyana birbirlerini tanıyorlar yani tayfanın korkması veya çekinmesi gibi bir durum yok.
Ray hakkında ise yaşlanmış diye efsane demişsin, her yaşlanan efsane olmuyor geçmişte yaptıklarıyla efsane olmuş bu adam yaşlandı diye efsane olmamış yani.
Sana demek istediğim anime çoğu zaman kıstas alınmıyor senin dediğin sahne de onlardan birisi bu yüzden önemli olan manga dedim.
Dedigim gibi manga takip etmiyorum animeye gore yorum yapiyorum mihawk ve shanks in karsilasmasi 45. Bölümde mihawkin shanksa kullandigi cümleden"senin gibi tek kollu bir adama meydan okumakla ilgilenmiyorum"mihawkin shanksla dövüşebileceği sonucunu cikardim ve caylaklar mihawki gorunce korktu beckman ve digerlerinin korkmamasi normal,shanks beyazsakalin gemisine bindiginde marco da shanksi sallamadi vistayla karsilasmasini kistas almiorum cunku ciddi anlamda bir dovus oldugunu dusunmuyorum arlong arc da usopp balik adamı (chew) yendi baslik olsaydi kac kisi usopp derdi simdi yazdiklarimda oncekilerde tamamen animeden aktardiklarim mangayi bilmiyorum yeni yeni okumaya basladim

kör topal

O zor bak,Rayleigh'i Akaiunu ve Aokiji'yi alırken tahayyül edebiliyorum ama ekmek alırken edemedim ne yalan söyleyim edemedim.
Sen bana şunu söyle eğer Kizaru ile karşılaşıp yenileceğini anlamasaydı onu da ''rahat'' aldırıcak mıydın? Yoksa Kizaru sana göre çok ''rahat'' bir şekilde Akainu'yu alabilir mi?

Sen bana şunu söyle eğer Kizaru ile karşılaşıp yenileceğini anlamasaydı onu da ''rahat'' aldırıcak mıydın? Yoksa Kizaru sana göre çok ''rahat'' bir şekilde Akainu'yu alabilir mi?
20.sayfada yazdım.Kizaru,Akaiunu'yu rahat alamaz ikiside logia meyve kullanıcısı.Ben hiçbir zaman şu amiral şu yonkou şu şiki diye olaylara yaklaşmadım karakterlerin avantaj ve dezavantajlarına göre değerlendiririm kendimce çıkarımlar yaparım.Kendimce bi algoritma oluşturdum ona göre konuşuyorum.

kör topal

20.sayfada yazdım.Kizaru,Akaiunu'yu rahat alamaz ikiside logia meyve kullanıcısı.Ben hiçbir zaman şu amiral şu yonkou şu şiki diye olaylara yaklaşmadım karakterlerin avantaj ve dezavantajlarına göre değerlendiririm kendimce çıkarımlar yaparım.Kendimce bi algoritma oluşturdum ona göre konuşuyorum.
Hızdan kaybettiklerini söylemişsin. Ama hız kesin güç demek değil. Yaşlılığı nedeniyle kısa sürede yorulan Rey'in karşısında başka bir amiralle 10 gün dövüşüp az hasarla kurtulmuş Akainu var. Dayanıklılık konusunda Akainu ile yarışamaz zaten. Haki konusunda kesin bir üstünlük yok çünkü yaşlı Rey eski lakabının hakkını veren ve o lakabı aldığı zamanlardaki Rey değil bunu kendisi de söylüyor. Yani benim düşüncem Akainu'nun WB'yi deştiği diablo saldırısını engelleyemeyeceği yönünde. Onun dışında hız konusunda haklısın kaçar saldırılardan ama nereye kadar? 1 saat kaçtı 2 saat kaçtı yorulmayacak mı? Ha açık bulursa Rey de alır Akainu da ama öyle rahat bir şekilde alma durumu yok.

karolla

Neredeyse herkes tutarsiz sekilde rayleigh demiş.Rayleighnin efsane olmasinin en buyuk sebeplerinden biri yaşli olmasi ve yillar sonra ortaya cikmis olmasi.Gücünü ve teknigini tartismaya gerek yok adam kara kral lakabini bosuna almanis ama diger yandan Mihawk marinefor savasini bitiren BENCE en guclu yonkou olan shanksla kilic düellosu yapiyor ve yanina gittiginde shanksin tayfasi cekiniyor tabiri caizse mihawk tek kolu olmadigi icin shanksi sallamiyor vistayla mucadelesini pek onemsemiyorum ben cunku mihawk icten ice luffy i durdurmak istemiyordu mihawk bu durumda mihawkin rayleigh karsisinda ezik kalacagini düşünenler bence yanlış düşünüyor
En güçlü yonkounun kaidou olduğu açıklandı. Hatta dünyanın en güçlü yaşayan şeysi kaidou. Şuan onun üzerinde kimse yok. Bunun bencesi falan olmaz. Sabit gerçeklere bence dersen kimse tenezzül edip sana cevap vermez. Ayrıca anime izleyicisi olarak manga tartışmasına girme. bol bol spoiler yersin. Ayrıca bildiklerinin büyük kısmı yanlış çıkacaktır. Zira bir dünya filler sahne yedin.

En güçlü yonkounun kaidou olduğu açıklandı. Hatta dünyanın en güçlü yaşayan şeysi kaidou. Şuan onun üzerinde kimse yok. Bunun bencesi falan olmaz. Sabit gerçeklere bence dersen kimse tenezzül edip sana cevap vermez. Ayrıca anime izleyicisi olarak manga tartışmasına girme. bol bol spoiler yersin. Ayrıca bildiklerinin büyük kısmı yanlış çıkacaktır. Zira bir dünya filler sahne yedin.
Dedigim gibi anime izliyorum ordada kaidonun en guclu olduguyla ilgili bi sahne yoktu siteye yeni uye oldum herkes manga mi okuyor?

Şimdi bir savaş olsa sizce kim alır? Mihawk'ın unvanını kime gider?
Dünyanın en iyi kılıç ustası yatmaktan sıkılan Mihawk mı, yoksa 2 sene Luffy'yi eğitip pasını atmış Rayleigh mi?

Kara Kral Sİlvers Raleigh

3. tip hakide de çok ileri seviye olduğunu söyleyebiliriz. Luffy'yi 2 sene eğitti. Oda SBS de Lufy'nin 50 bin kişi bayılttığı yerde Shanks ve Rayleigh'in 100 bin kişiye de bayıltabileceği söylemiştir. Lufy için Calm Belt'i yüzerek geçip Amazon Lily'e kadar gelmiştir.
Shabondy de Kizaru'yu tuttu hemde yıllarca eline kılıç almadığını söyledi.

Şahin Göz Dracule Mihawk

Kendisi dünyanın en iyi kılıç ustasıdır. Yıllar önce Shanks ile düello yapmış ve çok ses getirmiştir, WB'nin bile dikkatini çekmiştir. Zoro'nun nihai hedefidir ve kendisini eğitmiştir. Kılıcına atılan bir çentik için onuruna sürülmüş bir leke olduğunu söyler.
Shanks düello teklif etmiş ve tek kollu bir adamla düello yapmayacağını söyleyip geri çevirmiştir.
Shanks düello teklif etmiyor kardeşim orda...
dövüşmeyemi geldin diyor.. mihawkta ilgilenmiyorum diyor...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık