Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Silvers Rayleigh vs. Dracule Mihawk

Sizce Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    151
Istedigini izle ama animeyi de bastan izle ve mihawkin shankse kullandigi repligi iyi oku vista vs sini saymamamin onemli olup olmadigini sen mi.belirleyeceksin git diger sacma yorumlari oku ondan sonra konus

Yahu Mihawk gibi birinin az çok nasıl kişiliği olduğunu gördük. Kendi muhattabı olmayan birini muhattabı olarak almaz. Adamın ezik güçsüz dediği kişilere ne ettiğini gördük. Ben Vista ile aynı eşit demiyorum. Sorulardan kaçıp duruyorsun? Soruma cevap versene kardeşim? Aynı durumda dediğim isimleri düşünebiliyor musun?
1.si mihawk'ın ezik dediği kişilerle vista'yı aynı kefeye koymamalısın
2.si o sorudan kaçmıyorum.Neden sorduğunu anlamadım.Ben mihawk'ı yonkolarla eşit tuttumda benim mi haberim yok

Istedigini izle ama animeyi de bastan izle ve mihawkin shankse kullandigi repligi iyi oku vista vs sini saymamamin onemli olup olmadigini sen mi.belirleyeceksin git diger sacma yorumlari oku ondan sonra konus
Önemli olan anime değil manga ilk önce git mangayı oku öyle gel.
Attığın yorumların çoğu saçma ve asılsız.
Hadi kolay gelsin.

Kaç sayfa yorum varya :) Enel'in saldırısı lastiğe etki etmiyor diye Enel için de bu kadar konuşuyormusunuz :hhh:

@gyjbsch Roger'in tayfayı bıraksan zaten KK olur adamlar. Barcelona gibi takım teknik direktöre ne diye ihtiyaç duysunlar :artiz:
WB'de garibanları evladı yapsın, la güce tapmayı az bırakın :a:

Manga neden daha önemli?
Manga ne ise o, orjinaldir Anime ise mangaya göre tasarlanır mangada gösterilmeyen bir şey anime de gösterilebilir.
Mangada böyle bir şey işlenmez veya Manga'da dediğin gibi bir sahne yoktur ama Anime de uzatmak için böyle bir sahne eklemişlerdir.
O yüzden kıstas olarak anime değil manga alınır.
Bu yüzden manga daha önemli.

Roger ve Rayleigh beraber dalıyordur Wb'ye, en güçlü adam lafının da altı dolmuş olur. Hem de amiral seviyesi Garp'ın, Roger'a denk olayını da sağlamış olur.:D

Dof'un hiç söylediğini kabul etmezsin, gittin bunu mu kabul ettin? Akainu orada her türlü kışkırtmayı yapardı, yalan söylemiştir.
Ben almıyorum. Sizin açınızdan diyorum zaten. Red'te Doflamingo'yu esas alan biri çünkü. Azıcık da Akainu doğruları söylüyordu. Barut olmayan yerde ateş yanmaz.:D

Yami

Bir kez daha atayım. Belki okuyan olur :(
İngilizcesi olmayan özelden ulaşsın.

Ben almıyorum. Sizin açınızdan diyorum zaten. Red'te Doflamingo'yu esas alan biri çünkü. Azıcık da Akainu doğruları söylüyordu. Barut olmayan yerde ateş yanmaz.:D
Akainu işe yarayacağını bilse peygamberliğini ilan eder :artiz: Dof'un WB'den Roger'in daha iyi olduğunu söylemesi için yeterince sebebi var bir kere adam WB'den daha ünlü, daha zengin.
Ama biz gerçeği biliyoruz, Roger WB'nin asla istemediği bi pozisyona oturmuş yani KK olması onu WB'den üstün yapmamış.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık