Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Silvers Rayleigh vs. Dracule Mihawk

Sizce Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    151
Senin mantığına göre dövüşe başladıktan bir kaç dakika sonra sonuca ulasmazsa zorladı olarak görülüyor
Luffy'nin karakteri az çok belli. Orda yüklense ne olacağı da belli. Bunu örnek olarak göstermek doğru mu sence? Ben de Mihawk'ın kazanacağını düşünüyorum. Ama Mihawk'ın hal ve tavırları söylediği sözler Vista'yı muhattap alan biri olarak onu gösteriyor. Vista'ya burada noktayı koyalım mı felan diyor? Az çok durum belli. Yahu Shanks'i ya da Rayleigh düşünebiliyor musunuz bu durumda? Ya da Bİg Mom'ı ya da Kaido'yu?

Neyine ikna edeceksin ki zati ? Elması kesecek adam Zoro. Daha Arabasta'da bunun ipucunu veren mangaka var ama sen elmasın slashla kesilmesini bekliyorsun :D Hadi bekledin, bir hata ettin; olur insanlık hali :) Anti meselesinden yürüyüp güç kıstası yapmak nedir ? Yok yani; elde tutulur bir yanı yok yazdıklarının :bilmem:
Ben yazdım yazacaklarımı ki sen okumamışsın :)
Sana diyorum ki mihawk orada kimsenin gücünü bilmiyor ve saldırısını yapıyor.
Jozu'da kendine güvenip atlıyor ve zarar görmüyor.
Mihawk da anlıyor seviye farkını gidip yerine oturuyor. :)
Pokemon mu izliyosun :)
Aynen Pokemon izliyorum bayblade de izledim sorun mu var istediğimi izlerim.
Manga'dan sayfa at bakayım tayfa nasıl korkup titriyormuş biz de görelim.
Sen gelmişsin fikrini belirtiyosun yazdığın şey belli.
Vista vs'sini saymıyormuşsun senin sayıp saymaman önemli değil böyle bir şey işlendiyse her şey sayılır.
O korkuyor dediğin sahnede adamlar yerinden bile oynamıyor.
Ben beckman sigara yakmış takılıyor.
Bak bakalım kim korkuyor.

Yazdığın şeylerin çoğu kendi yorumun yani mangada dediklerinin neredeyse hiç biri yok.

Luffy'nin karakteri az çok belli. Orda yüklense ne olacağı da belli. Bunu örnek olarak göstermek doğru mu sence? Ben de Mihawk'ın kazanacağını düşünüyorum. Ama Mihawk'ın hal ve tavırları söylediği sözler Vista'yı muhattap alan biri olarak onu gösteriyor. Vista'ya burada noktayı koyalım mı felan diyor? Az çok durum belli. Yahu Shanks'i ya da Rayleigh düşünebiliyor musunuz bu durumda? Ya da Bİg Mom'ı ya da Kaido'yu?
Mihawk'ın tam olarak yüklendiği nerden belli.Ayrıca rakibini tanıyorsan,küçümsemiyorsan bu onu seninle aynı seviyede mi yapar?

Mihawk'ın tam olarak yüklendiği nerden belli.Ayrıca rakibini tanıyorsan,küçümsemiyorsan bu onu seninle aynı seviyede mi yapar?
Yahu Mihawk gibi birinin az çok nasıl kişiliği olduğunu gördük. Kendi muhattabı olmayan birini muhattabı olarak almaz. Adamın ezik güçsüz dediği kişilere ne ettiğini gördük. Ben Vista ile aynı eşit demiyorum. Sorulardan kaçıp duruyorsun? Soruma cevap versene kardeşim? Aynı durumda dediğim isimleri düşünebiliyor musun?

Gene kim belirledi arkadaş şunu ya, bana sormadan belirlemeyin demedim mi :mincika:
İnkar ediyorum Roger WB'den iyi değil.
Roger ve Rayleigh beraber dalıyordur Wb'ye, en güçlü adam lafının da altı dolmuş olur. Hem de amiral seviyesi Garp'ın, Roger'a denk olayını da sağlamış olur.:D
Doflamingo net bir şekilde söyledi doğruyu. Akainu'da söylemişti?
Dof'un hiç söylediğini kabul etmezsin, gittin bunu mu kabul ettin? Akainu orada her türlü kışkırtmayı yapardı, yalan söylemiştir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık