Yemeğin üstüne iyi gidiyormuş.İçmem ama insanların neden içtiğinede anlam veremem.
Yemeğin üstüne iyi gidiyormuş.İçmem ama insanların neden içtiğinede anlam veremem.
Özellikle yemek yemeyi iyice erteleyip iyice acıkıp öyle yedikten sonra içilince iyi giderYemeğin üstüne iyi gidiyormuş.
Adam öldürme var mafya var ama kapalı alanda sigara kuralı önemli.(diziyi izlemedim)Yemeğin üstüne iyi gidiyormuş.
Akciğer kanseri olunca gelemeyen pişmanlık hissiSado mazo bir ilişkimiz var, sahibem.
Aynen diğer yandan black hakkında söylenenler fazla abartılıyor bence. Anlam veremediğim şekilde içimi sert diye söylentiler dolaşıyor genel olarak. Sert sigara böyle bir şey değil ya. Ne tütünler var bu black pamuk gibi yumuşak kalır (içimi sert olan sigaradan nefret ediyorum kendim zaten) yanlarında. Orta yahu bu sigara ortaKahveyle en güzel giden sigara bu.
=CiğersizimAynen diğer yandan black hakkında söylenenler fazla abartılıyor bence. Anlam veremediğim şekilde içimi sert diye söylentiler dolaşıyor genel olarak. Sert sigara böyle bir şey değil ya. Ne tütünler var bu black pamuk gibi yumuşak kalır (içimi sert olan sigaradan nefret ediyorum kendim zaten) yanlarında. Orta yahu bu sigara orta
Deme bunu ama.. Şimdi ciğersiz olsak günde 5 taş çatlasa 6 tane (çay ve kahve ile çok iyi kesiyor bu lanet black) içmem başkan. Ben sigarayı bununla bırakacağım bu gidişle=Ciğersizim