@Ölüm Cerrahı @justahuman @kadir †. Bu üçü sigarayı bulan kişi, gizli bilgi geldi, inanmayın bunlara. 

Hiçbir kötü alışkanlığım yok.@Ölüm Cerrahı @justahuman @kadir †. Bu üçü sigarayı bulan kişi, gizli bilgi geldi, inanmayın bunlara.![]()
Küfür bile edemiyorum, ağzıma yakışmıyor. Hiçbir kötü alışkanlığım yok.Küfür bile edemiyorum, ağzıma yakışmıyor.
@Ölüm Cerrahı @justahuman @kadir †. Bu üçü sigarayı bulan kişi, gizli bilgi geldi, inanmayın bunlara.![]()
İç dünyamızdır : PHiçbir kötü alışkanlığım yok.Küfür bile edemiyorum, ağzıma yakışmıyor.
Başka birtakım kötü alışkanlıklarım olsa da sigarayı ağzıma bile sürmedim ömrüm boyunca o kadar söyleyeyim@Ölüm Cerrahı @justahuman @kadir †. Bu üçü sigarayı bulan kişi, gizli bilgi geldi, inanmayın bunlara.![]()
Hiçbir kötü alışkanlığım yok.Küfür bile edemiyorum, ağzıma yakışmıyor.
İç dünyamızdır : P
Başka birtakım kötü alışkanlıklarım olsa da sigarayı ağzıma bile sürmedim ömrüm boyunca o kadar söyleyeyim
Doktorsun tabi, damardan alıyon nikotini.Başka birtakım kötü alışkanlıklarım olsa da sigarayı ağzıma bile sürmedim ömrüm boyunca o kadar söyleyeyim

Bak buna edecek bir lafım yok işte :d