Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sigara İçiyor musunuz?

Sigara Iciyor Musunuz ?

• Evet, Iciyorum.

Kullanılan: 102 27.1%
  • Hayir, Icmiyorum

Kullanılan: 254 67.4%
  • Birakma Aşamasindayim.

Kullanılan: 9 2.4%
  • Otlakciyiz :)

Kullanılan: 12 3.2%

• Kullanılan toplam oy
    377
2007'den 2015'e kadar sigara kullandım. Hep bırakmak istiyordum çünkü bana zarar veren, yavaşlatan şeyleri genel olarak reddediyorum. Faranjit olup 2-3 gün hasta yattığımda hiç içecek durumda değildim bu vesileyle bıraktım 2015'de.

Geçen sene sadece alkolle beraber içmeye başladım. Fakat iradenizin güçlü olması gerekiyor, ben bir nevi kumar oynadım. Azcık kendini saldığın zaman 2-3-5 bi bakıyorsun paketi içmişsin. Şuan frenledim.

Yok ya, sigarayı geç bira bile içmisligim yok.

Dindar da değilim camiye en son 10 sene önce gittim. İradem sağlamdır. :)

Köydeyken komşumuz tütün tarlasından topladıkları tütünleri kurusun diye bizim evin yanına koyuyordu. İşte ben 7-8 yaşlarındayken merak salıp bir tanesini alıp defter kağıdına sarıp içmiştim. :D Bi de o yaştayken ufacık sigara yetmez diye patlıcan gibi büyük sarmıştım. Öbür tarafa gidip geldim. :D

Sonra askere gidene kadar bi daha ağzıma sürmedim, askerde stresten bir iki fıt çektim o kadar. :D

Sigara tiryakisi insanlar oruç tutmasa keşke, her ramazan aynı terane. Kimse kimsenin sinirini bu kadar çekmek zorunda değil yani bu agresiflikle beraber çalışmak cidden çok zor oluyor. Ramazan bitince hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam edecekler tabii biliyorum ama bu süreçte bambaşka insanlara dönüştükleri de bir gerçek. Bazen sabretmek çok zor oluyor, herkesin bir sınırı var kardeş.

Sigara tiryakisi insanlar oruç tutmasa keşke, her ramazan aynı terane. Kimse kimsenin sinirini bu kadar çekmek zorunda değil yani bu agresiflikle beraber çalışmak cidden çok zor oluyor. Ramazan bitince hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam edecekler tabii biliyorum ama bu süreçte bambaşka insanlara dönüştükleri de bir gerçek. Bazen sabretmek çok zor oluyor, herkesin bir sınırı var kardeş.
Keşke sadece sinir olsa. Bazılarımızın zorluğu çaprı 3 oluyor. Koşa koşa dışarı çıkıp kokusu ağızdan çıkmadan ortama dalanlar , eleştirmek için söylemiyorum bunu gün içerisinde ağzında sigara kaynaklı koku olanlar , dumanı vs. niye yapıyorsunuz bunu kendinize anlamıyorum.

Sigara müptezellerinin hatırı sayılır bir kısmı gündelik hayatta zaten feci irrite edici oluyorlar. Etrafa yaydıkları koku ve gayet normal bir şekilde sokakta ve ortak alanlarda sağa sola üfledikleri duman adamı çileden çıkartacak seviyede toksik bir davranış. Bir de bunların arasında sırf oruç tutup o zıkkımı yarım gün emcüklemeyeceği için nevri dönen oldu mu insan iyice çileden çıkıyor. Agresif olan, sigara içemiyorum benim hallerim var pozları kesip milletin etrafında diken üstünde durmasını bekleyenlerı falan aman Allah'ım.. ne sabrı ne anlayışı direkt yapıştır sağlı sollu geç kategorisinde yer alıyorlar. Umarım anlayış göstermeden hadlerini bildirerek devam edersin. Sabrını daha katlanılır durumlarda, insanlarda kullanırsın.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık