Kuzenim getirdi, 4-5 tane filtresiz sarıp içtim; bayağı boğuyor sigara. (Filtre almamış, bir tabaka içinde arap kağıdı ile birlikte tutuyor)Adıyaman tütünü vs ben
www.youtube.com
İçtiğim dönemde denemiştim ben de. Zehir içsem daha az koyardı herhalde.Kuzenim getirdi, 4-5 tane filtresiz sarıp içtim; bayağı boğuyor sigara. (Filtre almamış, bir tabaka içinde arap kağıdı ile birlikte tutuyor)
Filtresiz olduğu için arada ağzıma tütün gelmesi de cabası.
Sigarası içilmeyen arkadaşı hatırlattın Deneyenlerin sonları bu ayı gibi oluyordu.Adıyaman tütünü vs ben
www.youtube.com
Filtre olduğunda bile adıyaman tütünü baya ağır oluyor geçen kuzenimin sardığı birkaç dalı içtiğimde sonrasında baya öksürdüm.Kuzenim getirdi, 4-5 tane filtresiz sarıp içtim; bayağı boğuyor sigara. (Filtre almamış, bir tabaka içinde arap kağıdı ile birlikte tutuyor)
Filtresiz olduğu için arada ağzıma tütün gelmesi de cabası.
Kahveyle en güzel giden sigara bu.Camel Black favorim bu arada. Bazı sigaralar boş duman gibi tatmin etmiyor. İnsanı kesmesi için 2 tane içmen lazım
Kahve ağzınızdaki katran tadını siliyordur. Başka türlü o sigarayı içermezsinKahveyle en güzel giden sigara bu.