Nasıl çıkmış nereden çıkmış peki?Hastalığın ortaya çıkışının yalnızca üzerinden geçiyorlar abi. İlerleyen bölümlerde sadece One piece gibi yeni gizemler ortaya çıkıyor.
Nasıl çıkmış nereden çıkmış peki?Hastalığın ortaya çıkışının yalnızca üzerinden geçiyorlar abi. İlerleyen bölümlerde sadece One piece gibi yeni gizemler ortaya çıkıyor.
Halukun olayı açıklanıyo muHastalığın ortaya çıkışının yalnızca üzerinden geçiyorlar abi. İlerleyen bölümlerde sadece One piece gibi yeni gizemler ortaya çıkıyor.
O diğer karakterlere nazaran bilincini koruyabiliyor ve ana karakteri dönüştürdüğü için onun üzerinde etkisi var. (diğer dönüştürdüklerini de kontrol edebiliyor. )Halukun olayı açıklanıyo mu
Bir bölge vardı oradan yayıldığı dışında bilgi yoktu. Bir de hastalıkla mücadele eden ekip, hastalığın yayılmasını istiyor gibi. Anton dışında kimse de bitmesi için çabalamıyor, ana karakter dahil.Nasıl çıkmış nereden çıkmış peki?
Dizipal'da varmış.Nette bulamadım bilen biri bunun sonunu ve hastalığın nasıl ortaya çıktığını yazarsa ya da link atarsa süper olur. Bari kafada yarım kalmasın
Diziyi çıktığı dönem izleyip bitirdim ya ben kitaptan bahsediyorum. Nette ne kitap özeti var ne sonuDizipal'da varmış.
Dizipal Sıcak Kafa 1080P izle
Konuşmayla bulaşan ve “abuklama” adı verilen bir tür delilik salgınının alt üst ettiği dünyada, bu hastalıktan gizemli bir şekilde kurtulmuş tek kişi, eski bir dilbilimci olan Murat Siyavuş’tur (Osman Sonant). Herkesten gizlediği bu durumun fark edildiğini ve arandığını öğrenen Murat, saklandığı...dizipal505.com
Abi ben de diziden bahsediyoruz sanmıştımDiziyi çıktığı dönem izleyip bitirdim ya ben kitaptan bahsediyorum. Nette ne kitap özeti var ne sonu