Karınca tadını bilmediğin için iğrenç geliyor olabilir tabi :TRindou 100 almış, daha ne olacak. Manyak karınca yedirmiş birde. İğrenç bir yemek sitili var. Souma kaybeder ve Erina kazanır gibi geliyor bana.
Karınca tadını bilmediğin için iğrenç geliyor olabilir tabi :TRindou 100 almış, daha ne olacak. Manyak karınca yedirmiş birde. İğrenç bir yemek sitili var. Souma kaybeder ve Erina kazanır gibi geliyor bana.
Ben biliyorum, önermem. :/Karınca tadını bilmediğin için iğrenç geliyor olabilir tabi :T
Tsukasa bildiğin Patates püresi yapmış ya Rindou 100 alsa ne olacak ilk yemeği veren kaybediyor her zaman valla aşırı asaplarım bozuk. Şu 1 ay okumasam mı ne yapsam?Rindou 100 almış, daha ne olacak. Manyak karınca yedirmiş birde. İğrenç bir yemek sitili var. Souma kaybeder ve Erina kazanır gibi geliyor bana.
Çocukken yemişimdir ama hatırlamıyorum. Tek hatırladığım ısırdıkları.Karınca tadını bilmediğin için iğrenç geliyor olabilir tabi :T
Erina'yı öne atacak ama bence Tsukasa yenilmez. Rindou zaten imkansız. Asiler kaybedecek.Tsukasa bildiğin Patates püresi yapmış ya Rindou 100 alsa ne olacak ilk yemeği veren kaybediyor her zaman valla aşırı asaplarım bozuk. Şu 1 ay okumasam mı ne yapsam?
Bence son dakika bir şey olacak ya Soma nın babası çıkar gelir. Ya da Soma babasının yaptığı yemeklerden birini yapar Azamiyi kendine bağlar. Ama ana yemek Erina da nereden tutarsan tut elinde kalıyor.Çocukken yemişimdir ama hatırlamıyorum. Tek hatırladığım ısırdıkları.
Erina'yı öne atacak ama bence Tsukasa yenilmez. Rindou zaten imkansız. Asiler kaybedecek.
Anladığım kadarıyla tuz ve yumurtadan bi kabuk yapmış ve geyik eti pişirmiş içinde. Özel bi teknik bu. Suyu, kokusu falan içerde hapsolup daha güzel bi tat veriyormuş.https://mangahub.io/chapter/shokugeki-no-soma_106/chapter-256
@Sakata Gintoki @Daredewill çabuk çevirin ne yemeği yapmış bu?
Geyik yapmış sanırım ama öncekilerden farklıymış. Lezzeti tuz sayesinde yapmış. Türkçe çıksın bakarız. Sakata açıklamış. Soyundurma gücü mü laneti mi ne varmış.https://mangahub.io/chapter/shokugeki-no-soma_106/chapter-256
@Sakata Gintoki @Daredewill çabuk çevirin ne yemeği yapmış bu?