Ne alaka.Sakataya dediğin Erina olmasın yav ?? Hani hak falan demişsin ya Erina çok hakkıyla elitler de gerçekten ne vs si var ne bir özel yemeği ne de bir alanı hak,hukuk Erinaya işlemiyor.
Ne alaka.Sakataya dediğin Erina olmasın yav ?? Hani hak falan demişsin ya Erina çok hakkıyla elitler de gerçekten ne vs si var ne bir özel yemeği ne de bir alanı hak,hukuk Erinaya işlemiyor.
Çok alaka anlamak isteyeneNe alaka.
Tsukasanın beynini yıkayıp Rindouyu övmüş işte Azami. Rindou yemeğinde karıncaların ürettiği asiti kullanmış, manyak! Tsukasanın yemeği de hazır.
Tsukasa için endişeleniyor olmasın birkaç bölüm önce Azami juriye geçince :STsukasanın beynini yıkayıp Rindouyu övmüş işte Azami. Rindou yemeğinde karıncaların ürettiği asiti kullanmış, manyak! Tsukasanın yemeği de hazır.
Ama bi gariplik de var hala. Rindouyu Azamiye daha uzak çizdi Tsukasaya göre.
İlk tanışmalarında da boşver o değişiği Tsukasa diyor.Tsukasa için endişeleniyor olmasın birkaç bölüm önce Azami juriye geçince :S
Daisuki-chan sen ne güzel şeyler demişsin öyleevet Eizan ne var o adamın hakkı yendi. Hemde neymis Takuminin psikopatlığına vurgu yapılarak. Nedense daha öne böyle bir şey yoktu. Ayrıca Momo,Ishiki bunlarda ezilenler.
Tabi öyle Aldini kim ya tamam karaktersiz olabilir ama yemek yapamayan kimseyi o elitlere seçmezler ki Eizan parasıyla o okula bir sürü klüp ya da prestij kazandırmış. Aldini kim diye sorarlar.Daisuki-chan sen ne güzel şeyler demişsin öyle
Eizan'a yazık oldu totosu unkolu, yeni yetme velede kaybetmesi derinden üzmüştü beni de
Ben mangaka üzerine totem yapıyorum. Allah akıl,fikir ve mantık versin diye
Rindou 100 almış, daha ne olacak. Manyak karınca yedirmiş birde. İğrenç bir yemek sitili var. Souma kaybeder ve Erina kazanır gibi geliyor bana.Ben mangaka üzerine totem yapıyorum. Allah akıl,fikir ve mantık versin diye