Tamam işte daha ne diyecekti?
Tamam işte daha ne diyecekti?
aynı anlam nerdeyse zaten ?
Tsukasa Ben değil sen uğraştın mı diyo, öyle diyecek tabi. Sen zaferini basitleştirir misin hiç? Bunlar son sene mi 1. oluyor? Şöyle düşün normalde en iyi olan son sınıfsa sen 2. sınıf olunca başarırsın dahi derler ama çok uğraşmışta olursun.Gerçekten çok uğraştık di mi diyor?
Rindou yerini biliyor yalnız. Akıllı kız.Tsukasa Ben değil sen uğraştın mı diyo, öyle diyecek tabi. Sen zaferini basitleştirir misin hiç? Bunlar son sene mi 1. oluyor? Şöyle düşün normalde en iyi olan son sınıfsa sen 2. sınıf olunca başarırsın dahi derler ama çok uğraşmışta olursun.
Sayfayı attım işte kızma her şeye.Tamam işte daha ne diyecekti?
2. sınıf hallerini de koymuşlardı. 5. ya da 6. koltuktaydı Tsukasa.Tsukasa Ben değil sen uğraştın mı diyo, öyle diyecek tabi. Sen zaferini basitleştirir misin hiç? Bunlar son sene mi 1. oluyor? Şöyle düşün normalde en iyi olan son sınıfsa sen 2. sınıf olunca başarırsın dahi derler ama çok uğraşmışta olursun.
Örnekleri de var zaten.aynı anlam nerdeyse zaten ?
rindou uğraşsa tsukasa ile bayağı kapışır ama tsukasa çok daha farklı bir dünya.
Rindounun yeri Tsukasanın yanı.Rindou yerini biliyor yalnız. Akıllı kız.
Hasan benim en sevdiğim rakam ne biliyor musun? 2 severim, genelde 2. Adamları tutarım. Bu da benim garip bir huyum. İsterse aşk dizisi olsun, 2. Kaybeden karakter biraz kötüdür ben onu desteklerim. 2 her zaman iyidir. İsterlerse 1 olurlar.Rindou yerini biliyor yalnız. Akıllı kız.
O konuda bir şey demiyorum zaten.Rindou zorlayarak ikinci koltuk olmuş.Sınırlarına kadar zorlasa Tsukaya gayet rakip olur.Örnekleri de var zaten.
Joichiro>Gin
Isshiki>Nene
Yalnız buranın 2.si hakederek 2. olmadı. Sırf Tsukasa yanında var diye 2. olmuş. Hakkıyla 2 numarayı biz de destekleriz.Hasan benim en sevdiğim rakam ne biliyor musun? 2 severim, genelde 2. Adamları tutarım. Bu da benim garip bir huyum. İsterse aşk dizisi olsun, 2. Kaybeden karakter biraz kötüdür ben onu desteklerim. 2 her zaman iyidir. İsterlerse 1 olurlar.
Öyle bi şey yok.Yalnız buranın 2.si hakederek 2. olmadı. Sırf Tsukasa yanında var diye 2. olmuş. Hakkıyla 2 numarayı biz de destekleriz.
Sakataya dediğin Erina olmasın yav ?? Hani hak falan demişsin ya Erina çok hakkıyla elitler de gerçekten ne vs si var ne bir özel yemeği ne de bir alanı hak,hukuk Erinaya işlemiyor.Yalnız buranın 2.si hakederek 2. olmadı. Sırf Tsukasa yanında var diye 2. olmuş. Hakkıyla 2 numarayı biz de destekleriz.
@Sakata Gintoki
Kızmadım ki. Sayfada ciddi anlamda bunun üzerine uğraştıklarını söyler cinsten cümle var. Tamam ingilizcemiz yeni senin ki kadar iyi değil ama sen de kandırma bizi la. İngizlice öğrenmesek adam kandıracak.