Anlattık o kadar.Geyik yapmış sanırım ama öncekilerden farklıymış. Lezzeti tuz sayesinde yapmış. Türkçe çıksın bakarız.
Anlattık o kadar.Geyik yapmış sanırım ama öncekilerden farklıymış. Lezzeti tuz sayesinde yapmış. Türkçe çıksın bakarız.
Bak ek yaptım, ama bakmamışsın bile.:SAnlattık o kadar.
Ben yazdıktan sonra editlemişsin, suç bende mi yani?Bak ek yaptım, ama bakmamışsın bile.:S
Hayama uyandırınca gör sen asıl.Yandık Azami meyvesini uyandırmış çevreyi soyunduruyor :/ Daha da fenası bizimkilerin yemeğini yeyince tüm arena soyunacak galiba, şu an gözümde canlandı
Kralll.Daha çok sevdim Azamiyi.Adamın idealleri varBu arada @NALAKA bu Nakirilerin “kutsama” dedikleri bi durum var ve Azamiye de geçmiş. Şu malum soyunmaya böyle bi isim uydurmuş işte.
Azami bi yemekten haz alınca etrafındakileri istemsiz bi şekilde soyunduruyormuş. H. hakinin Souma versiyonu ama bu bayıltmıyor, soyunduruyor.
@Eustass Captain Kidd senin daha da fazla gözüne girer bu Azami. Demek ne zaman birileriyle yalnız kalsa şerefsizin güzel yemekler yapıp tatması yeterli olacak. Gerçek aşçılık anlayışı da bu olsa gerek.
Acaba Rindou da soyunacak mı?Abi bu mangaka ne saçmalıyor ya Azami yemeği beğenince herkesin soyunması ne ya ? Bunu kimse bana mantıklı olarak açıklayamaz.
Hiç olmadı şu ana kadar ama belli olmaz. Tsukasa ve Rindouyu coşturursa epik olur.Acaba Rindou da soyunacak mı?
Hadi hadi konuş Erina sama kyah de soyacak milleti deAcaba Rindou da soyunacak mı?
Hahaha, sen gizli Rindou hayranısın. İtiraf et kurtul.Acaba Rindou da soyunacak mı?