Tek yediği için mi güçsüz bir sahtekar? Yoksa sahtekar olduğu için mi güçsüz? Adam sahtekar diye güçsüz mü oluyor yani. Ejderha da mı çok güçsüz ona da tek atıyor? Ve ne hikmet ise Ryuma için tek atar geçerdi deniliyor.Yahu yalan dediğim bir şey yok. Fakat söylentiler üzerinden şimdi ki karakterlerin üstüne koymanız anlamsız. Bunu anlayın artık ben demiyorum ki yalandır, ünvanları sahtedir. Fakat sadece lakaplarla bir şeylerle olmaz bu. Hala diyorsun ki mangası var. Mangasında kimi yeniyor bu adam? Sahtekarın birini o kadar. Bir de ejder kesiyor.
Şuan ki dünya ile kıyas etmek bile anlamsız. O zaman ki insanların güçleri neymiş ne yapmışlar? Hükümete karşı savunmuş, korsanlara karşı savunmuş. Şuan ki çağ korsanlar çağı o zaman ne kadar güçlü korsan vardı? Hükümet ne kadar güçlüydü bilinmiyor. Bunlarla ilgili bir şeyler görürsek o zaman bir şeyler söylenebilir. O zamana kadar ne denilirse denilsin boş, hiç bir şey bilinmiyor çünkü.
Unvanlar kimlere veriliyor? Kendini kanıtlamış adamlara. Yonkou, Kk, KRAL KILIÇ TANRISI yani unvanlar boş muhabbeti saçma. Sonuçta ortada bir bilgi var; dünya asillerini korkutuyor herif, sonrasında bile hala temkinliler daha ne olsun? Bu çağ o çağ diyorsun da Bu çağda adam ejderha görünce şaşırıyor, Yani öyle kadim yaratıkların çağında hiç bu kadar güçlü adam yoktu, Ryuma da boş boş gezip çöp tekledi ve öylesine efsane oldu öyle mi? Hayır diyorum ki " DÜnyanın en güçlü savaşçı ruhu" mangaka yazmış bunu. Sen kimde duydun böyle bir şeyi? Daha ne olması gerekiyor ben anlamıyorum neyse.