Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Shimotsuki Ryuma vs. Monkey D. Garp

Bu savaşı kim kazanır?

  • Ryuma, onun köyünden değilmişçesine böler.

    Kullanılan: 120 39.1%
  • Garp, Chinjao'ya yaptığı gibi kötürüm de bırakmaz, kelle paça yapar.

    Kullanılan: 137 44.6%
  • Berabere kalınır, ardından ek sıkışılır.

    Kullanılan: 50 16.3%

  • Kullanılan toplam oy
    307
Ryuma'ya ezik diyen yok zaten. Sadece o zaman ki durumdan bahsediyorum. Şuan ki duruma kıyaslama yapmak anlamsız.
Eğer ki şuan ki zaman ile kıyaslama yapmak anlamsız olsaydı. Oda bu karakteri One Piece evrenine taşıyıp böyle sağlam bilgiler yazıp bize göstermezdi. Bir kere sadece "Dünyanın en güçlü savaşçı ruhu" bile yeterli zaten. Yani dönemin bir önemi yok. Ryuma'ya ezik dedin demiyorum ama Bu adam şuan bam başka bir şey. Bu anlatılanlar öyle böyle şeyler değil. Yani bir adam çıkıp da Dünya asilleri gibi şımarık ve güçlü bir yapılanmaya bile bu ülkeye sokmuyorsa ben daha bu adamın gücü hakkında şüphe duymam. Yani Garp falan hikaye şuanda bence.
 
Yahu bilinmeyenler üzerinden konuşuyorsunuz işte. O zaman ki korsanların, hükümetin vb. diğer güçlerin seviyesi neydi?
Bilinmiyor. Neye göre şuan ki dünya üzerinden bu adama pay biçeceksiniz? Bunun dışında bu lafları söyleyen adam bile bu şeylerin bir söylenti olduğunu söylüyor.
O zamanki bu zamanki diye bakmıyorum ben olaya. Oda'nın bu adamı konumlandırışına, anlatışına bakıyorum. Öyle bakacaksak, Roger dönemini de bilmiyoruz. Belki o zamanlar WB, Garp vs şimdikinden çok çok daha güçsüzdü. Belki şu an Kaido, Roger'den iki kat güçlü. Peki, neden herkes Roger'i bugün bile zirveye koyuyor? Çünkü Oda, karakteri böyle sunuyor bize.

Ryuma döneminde korsanlar yok deniyordu önceden. Şimdi öğrendik ki korsanlar da var. Hükümet de var. Üstelik hepsi Wano'ya saldırıyor. Hepsini de Ryuma püskürtüyor. Şimdi çıkıp da o dönem tüm korsanlar ve hükümet güçsüzdü diye çıkarım yapmanın mantıklı bir tarafı yok. Ryuma bugün hala övülüyor.
Söylenti olacak tabii. Görüp de yaşayan mı var? Ancak biz söylentilerin gerçek olduğunu biliyoruz. Çünkü mangasını okuduk.
 
Dünyayı falan fethettiği yok. İdam edildi. Tayfası hala denizcilerden kaçıyor. Tek başına hiç bir şey yapamazdı roger. Ryuma ise tek başına dünyayı geziyor. Kimse gelip indiremiyor.
Ryumayıda amma abarttınız, ayna anda 3 amirali oda alamaz. Wano savunmasında tek başına savunma yapmamıştır, samuray ülkesi burası, kalbur üstü bir sürü adam vardır. Roger nasıl dönemin en güçlüsüyse ryuma da öyledir.
 
Ryuma'yı son bölümle beraber ben de çok sevdim ama inanılmaz bir abartı söz konusu. Yonko denir anlarım. Hatta ben de öyle bir güç bekliyorum ama söylenen şeyler çok uçuk maalesef.
*Hükumet ve korsanlardan ülkesini korumuş.
-Nasıl koruduğu hakkında bir bilgi var mı? Kimlerle nasıl güçlerle dövüştüğü hakkında falan. Yok. Hükumet nasıl bir saldırı veya istila yapmış bilgi var mı? Yok. Var olan bütün gücüyle mi yüklenmiş? Bilinmiyor. Ama hükumetten korudu. shshshshsh Buggy de korsan. Kaido da korsan. Kimler, hangi güçlere sahip korsanlar saldırmış adaya? Bilinmiyor. Ama korsanlardan korudu. Muthiş
*Verilen lakaplar.
-Lakaplara bu kadar takılmak inanılmaz. Gerçi biri en güçlü kılıç ustası diye hemen hemen herkesin üstüne koyuluyor. Bunu da normal karşılamak lazım sanırım.
Ortada bir şey yokken bu kadar yüceltilen bir diğer karakter olarak Mihawk var sanırım. Bu ikilinin ortak noktaları neler acaba? Derin bir analiz yapmak gerekir:ehe:
 
Nasıl yok, Grand Line'ı dayısı mı fethetti? Herifin kendi teslim oldu. Tövbe estağfurullah, sitede yeni revizyonistler doğuyor :D
Dünyayı fethetmedi. Sadece raftele gitti. KK oldu o kadar. Denizcileri yıktı geçti ele geçirdi de bizim mi haberimiz yok? Garp ve WB denk dövüşmüş bunla. Ryumanın dengi bile yok. Rakiplerini 1 kaç saniyede yenen bir adam ryuma. Roger teslim olmasa ne olacak? Tek başına tayfasız nereye kadar gidebilir? Al rayleigh kaçıp duruyor. Ryuma kaçmıyor. Meydanda duruyor ve wanoya dönene kadar kimseye yenilmiyor. Wanoda da yenilmiyor hastalıktan ölüyor. Seride böyle karakter yok.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık