WB o zamanlar ne kadar güçlüydü? Ne zaman dövüştüler? Bilgin var mı?
En azından tam tarih olmasa da gücü tahmin edilir seviyede. Karakterlerin, dünyanın o zaman ki şartlarını tahmin edebiliyoruz.
Peki Ryuma'nın ne zaman yaşadığını söyler misin bana? O zaman ki 1 tane amirali söyle bakayım? Onu bırak da adaya saldıran 1 tane korsan ismini söyler misin Ryuma savunmuş ya.
Bende diyorum ki o söylentilerin hepsi doğrr mangası var adamın ya: Harbiden ciddi misin bu dediklerinde? Mangaka adama Dünyanın en güçlü savaşçı ruhu yazmış, manga çizmiş? Hangi söylenti?
Roger'a ben Kk değil mi dedim? Hangi şartlar da nasıl olmuş dedim. Big mom bilgisi vardı bir ara mesela alıp kaçmış kitabeyi diye. Sonra unvanı almış ama adam diyor ki unvanın önemi yok. Şimdi sen Ryuma'nın unvanı yalan mı diyorsun? Birde burada bile haksız çıkmaya çalışıyormuşuz öyle mi? Bir de tek mi Kk oldu bu adam? Tayfasını görmedin mi? Canavar dolu.
Yahu yalan dediğim bir şey yok. Fakat söylentiler üzerinden şimdi ki karakterlerin üstüne koymanız anlamsız. Bunu anlayın artık ben demiyorum ki yalandır, ünvanları sahtedir. Fakat sadece lakaplarla bir şeylerle olmaz bu. Hala diyorsun ki mangası var. Mangasında kimi yeniyor bu adam? Sahtekarın birini o kadar. Bir de ejder kesiyor.
Şuan ki dünya ile kıyas etmek bile anlamsız. O zaman ki insanların güçleri neymiş ne yapmışlar? Hükümete karşı savunmuş, korsanlara karşı savunmuş. Şuan ki çağ korsanlar çağı o zaman ne kadar güçlü korsan vardı? Hükümet ne kadar güçlüydü bilinmiyor. Bunlarla ilgili bir şeyler görürsek o zaman bir şeyler söylenebilir. O zamana kadar ne denilirse denilsin boş, hiç bir şey bilinmiyor çünkü.