Kaynak muhabbetini mi diyorsun? Geçen bir SBS'de söyledi bunu. Ben çok kaynak tutan biri değilim o yüzden bulmam zor ama bulan olur illaki.E. Oda'nın 900+ manga bölümünde verdiği bir bilgiyi değiştirdiğini hatırlamıyorum, değiştirdiyse bilgilendiren olursa teşekkürlerimi sunarım. Bunu databooklarda cartda curtda çokça gördük. "Öff kitap bi çıksın" göreceksiniz diyenlerle çokça uğraşmışlığım vardır, bak çıktı noldu diye lakin Manga ve SBS dışında hiçbir şeyi şahsen kaynak almam. Çoğu ticari hareketler çünkü. Ayrıca E. Oda'nın direkt öyle bir lafı var mı? Varsa bir düşünürüm.
Hala kimden duyduk diyorsun ya. Mangası var, okuduk. Söylentilerin gerçek olduğunu buradan biliyoruz işte. Uydurma değil yani hepsi gerçek.Güç seviyelerini görünce anlayabilirsin diye düşünüyorum. Hele ki karakterleri şuan ki zamanda savaşlarını vb. gördük. Geçmişe ithafen karakterlerin hakkında denilenleri şuan ki karakterlerden duyduk. Hele ki duyduğumuz kişiler Wb-Roger gibi karakterlerin bizzat yanında olan kişiler. Peki Ryuma'nın namını duyduğumuz kişi kim? Ryuma'yı nerede görmüş? Gücüne nerede tanıklık etmiş? Biliyorsan söyle. Ben bu soruların tüm cevaplarını WB- Roger ikisi üzerinden cevaplayabilirim. Cevaplamama gerek yok bizzat mangada Teach-Marco- Jinbe gibi karakterler söylüyorlar zaten. 1 ülkeye adam sokmadı diye övüyorsunuz şuan.
WB denilen karakter BAA'ya 1 bayrak dikiyor ve bu dediklerinizi orada duran tek bir bayrak yapıyor.
Neyse ben tartışmayı bitiriyorum. İşine gelen yerde her şeye kesin kanıt isteyen, işine gelen yerde en ufak şeyin suyunu çıkaran biriyle ne tartışabilirim ki? Sen istiyorsun ki ila Oda Ryuma>Roger desin veya direkt dövüşlerini çizsin. Ama bunlar olmayacağına göre diğer söylenenlerin bir anlamı yok. Nasılsa kanıtlanamaz, sallayayım gitsin.
Artık sen ve senin gibilerin tüm fikirlerine bu şekilde yaklaşacağım. Bir fikir belirttiğinizde net kanıt isteyeceğim yoksa aksini iddia edeceğim. Roger çok mu güçlü? Bana dövüşünü göster. Yoksa Kaido>Roger gibi.
Sizin mantığınız bu çünkü. Bakalım nasıl başa çıkacaksınız bu mantıkla.