Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Shanks Kılıç Ustası mıdır?

• Konbuyu başlatan fortime
  • Başlangıç tarihi

Shanks kılıç ustası mıdır?

• Kullanılan toplam oy
    375
Normal kılıçla savaşan bir korsan. Kılıcı silah olarak kullanıyor sadece. Bir savaşçı.

Kılıç ustalığı olduğunu düşünmüyorum. Zoro gibi Wanolular gibi Mihawk gibiler kılıç ustası olarak anılabilir ama kılıç kullanan herkes kılıc ustası olarak anılamayacağı kanaatindeyim.

@Arthur Pendragon

Neyse bırakıyorum tartışmayı.Anlaşma ihtimalimiz yok gibi ve başa dönücez.

Sen "Yonko ağırlığı veremeyen tek karakteri örnek göstermen vs. vs." dedikçe ortak payda da buluşamayız.Çünkü senin bu argümanı kabul etmediğin nokta zaten benim çıkış noktam.Ben zaten bir yonkoda hikaye uğruna o an çöp karakterlerin maskarası oldu demeye getiriyorum.Sen o kadın yonko ağırlığı veremiyor onu sayma demeye getiriyorsun.Kadın yonko yonko yani WB-Kaido-Shanks 50 gücündeyse bu kadın 11 gücünde değil ki.Garip yani şunu kabul etmemen.

Shanks olayına da bir şey diyemiyorum.Bi mesaj önce benim "Shanks'ı da oraya gömerlerdi" cümleme katılıp sonra mangaka orda Shanks'ın ağırlığını gösterdi demen bana mantıklı gelmiyor.Çünkü ortada bi ağırlık falan yok.Oda'nın fanı olduğu Shanks'a fanservis bir laf söyletmesi,bi artistik poz kestirmesi var sadece.

Bilemiyorum dostum.Bana çelişkili geliyor mesajların.Bu da son mesajım olsun zaten.
bunlara cevap verip bende bırakıyorum tartışma isteğim kalmadı orta yoluda bulamayız gibi duruyor zaten bu konuda.

benim fikrim kısa öz karaktere yonko diyceksek yonko olan kişilerle kıyaslanır yonko gücünü hissettiren kişilerle bundan ötürü bm örneğine katılmıyorum.

shanks olayı daha fazla kayıp vermeye çekinmelerine bağladığımı belirttim usta ortada yıkımın eşiğinde bi mf var sonuçta.

klavyene sağlık uzun tartışma oldu sabahtan beri herkes herkese katılmak zorunda değil sonuçta fikir olarak.

Kılıç ustası ne anlamda denildiğine bağlı. Her kılıç kullanan veya profesyonel kılıç kullanan kılıç ustası sayılıyorsa kılıç ustasıdır. Gördüğümüze göre Shanks sadece silah olarak kullanıyor. Benim düşünceme kılıç ustası denilince Zoro ve samuray gibi adam profilleri geliyor. Hayatlarını kılıca adamış adamlar. Shanks'ın Zoro gibi kılıç bağlılığı yok yani. Zoro'nun veya samurayların elinden kılıç alırsak saçma olur, ama aynı durum Shanks için geçerli değil. Adamların hayat anlamları kılıç. Bu denklemde kılıç ustası denilince Shanks yerine benim düşünceme Zoro ve samuray gibi adamlar geliyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık