Aralarında sıkıntılı güçlere sahip olanlar var. Serinin ilerleyen vakitlerinde Hasır Şapkalardan güçlü gösterilirlerse şaşırmam.Normal şartlar altında BB ve tayfasının büyük bir iş başarma şansı yok. Kuzan'ı çıkar komple iptal ekip. Külotçu bakalım ne kadar yağlayacak bunları
14 sene önceki yorumuma gülücük atmış utanmaz adam147 sayfadaki 1464 mesajın tamamının tek tek okunması gerekiyor. Tam arşivlik konu. Canım sıkıldıkça dönüp gülerim.
BM-wb değil, law öyle.en son wano döneminde kılıç ustaları başlığında shanks, law, big mom gibi isimlerle beraber kılıç ustası olarak kabul edilmemiş miydi
usta yok ben anlatamıyorum mihawk savunmak için serideki balonu anlatıyosun bana inatla kadın yonkou olması bile yardımcısı sayesinde zaten gücü var ama zekasızlıktan kaybediyor ve bu durumlara düşüyor bu durumlarda karakteri top tier herhangi bi karakterin gerisine alıyor mihawkta aynı başarıları gösterirse oda balondur plot plot diye diye her karakterin balonluğu savunulamaz bunu anlayıp anlamamak sana kalmış seride yonko ağırlığı vermeyen tek karakterden ötürü mihawkda kesin onun gibi plot durumlar yaşamış felan diyosun bende sana bm nin her kendini deli gibi hallere soktuğu sahnenin plot olmadığını anlatıyorum ve mevcut rezilliği zaten bu kadını yonkolar arasında geri atıyor mihawkdada aynı durum varsa yonko demem ben şahsen.Ya dostum böyle bi mantık mı var ? İşte bir yonkoda kepaze olabiliyormuş bende bunu anlatmaya çalışıyorum.BM en zayıf yonko demen bir şeyi değiştirmez.Kaido 10'sa BM 3-4 değil sonuçta.Bu kadın denizdeki milyon tane korsanın arasında en güçlü 4 korsan arasına girmiş biri.Sen istediğin kadar BM örneğini sayma.Sonuçta bu olay oldu ve Mihawk-Vista olayı için serideki en iyi referans bence.
E bu konuda bana katılıyorsan Oda'nın kurgu için karakterlere olmucak şeyler yaptırdığına da katılman lazım.Shanks niye öyle boş bir artislik yaptı ? Çünkü mangaka öyle istedi.Sonuçta hikayeyi kendi yazıyor ve kendi yazdığı seride denizcilere "Hadi Shanks'ı da indiriyoruz" gibi bir şey çizmektense Shanks'a altı boş artistlik yaptırdı.Olabiliyo yani böyle şeyler.
Valla 10 dk önce tek yiyen bir karakterin 10 dk sonra tek yediği adamı yenmesi bana inandırıcı gelmiyor.Neyse demek istediğim hikaye için güç dengeleri çok zaman hiç edilmiştir.
Mihawk'la ilgili diğer dediklerine bişi demicem.Aynı şeyleri yazmışsın zaten.Başa dönücez yoksa.