Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Shanks Kılıç Ustası mıdır?

• Konbuyu başlatan fortime
  • Başlangıç tarihi

Shanks kılıç ustası mıdır?

• Kullanılan toplam oy
    375
en son wano döneminde kılıç ustaları başlığında shanks, law, big mom gibi isimlerle beraber kılıç ustası olarak kabul edilmemiş miydi

Eğer kılıç ustası değilse göründüğü her sahnede kılıcını tutması, kılıcına davranması, kılıcı ile poz kesmesi nedeniyle kesinlikle her gece kılıç kokluyordur, çok net. Bu durumda Zoro fanlarının başka bir formu da denebilir. Kılıç ustası değil ama kılıç fetişti.

Ya dostum böyle bi mantık mı var ? İşte bir yonkoda kepaze olabiliyormuş bende bunu anlatmaya çalışıyorum.BM en zayıf yonko demen bir şeyi değiştirmez.Kaido 10'sa BM 3-4 değil sonuçta.Bu kadın denizdeki milyon tane korsanın arasında en güçlü 4 korsan arasına girmiş biri.Sen istediğin kadar BM örneğini sayma.Sonuçta bu olay oldu ve Mihawk-Vista olayı için serideki en iyi referans bence.

E bu konuda bana katılıyorsan Oda'nın kurgu için karakterlere olmucak şeyler yaptırdığına da katılman lazım.Shanks niye öyle boş bir artislik yaptı ? Çünkü mangaka öyle istedi.Sonuçta hikayeyi kendi yazıyor ve kendi yazdığı seride denizcilere "Hadi Shanks'ı da indiriyoruz" gibi bir şey çizmektense Shanks'a altı boş artistlik yaptırdı.Olabiliyo yani böyle şeyler.

Valla 10 dk önce tek yiyen bir karakterin 10 dk sonra tek yediği adamı yenmesi bana inandırıcı gelmiyor.Neyse demek istediğim hikaye için güç dengeleri çok zaman hiç edilmiştir.

Mihawk'la ilgili diğer dediklerine bişi demicem.Aynı şeyleri yazmışsın zaten.Başa dönücez yoksa.
usta yok ben anlatamıyorum mihawk savunmak için serideki balonu anlatıyosun bana inatla kadın yonkou olması bile yardımcısı sayesinde zaten gücü var ama zekasızlıktan kaybediyor ve bu durumlara düşüyor bu durumlarda karakteri top tier herhangi bi karakterin gerisine alıyor mihawkta aynı başarıları gösterirse oda balondur plot plot diye diye her karakterin balonluğu savunulamaz bunu anlayıp anlamamak sana kalmış seride yonko ağırlığı vermeyen tek karakterden ötürü mihawkda kesin onun gibi plot durumlar yaşamış felan diyosun bende sana bm nin her kendini deli gibi hallere soktuğu sahnenin plot olmadığını anlatıyorum ve mevcut rezilliği zaten bu kadını yonkolar arasında geri atıyor mihawkdada aynı durum varsa yonko demem ben şahsen.

shanksı indirebilirlerdi ama 1 savaş daha yaşasalar ağır kayıp olurdu bunu göze alamadı kimse plotluk bişey yok zaten wb ve biton korsanla uğraşmış donanma üstüne shanks ve ekibide artık verilcek kayıpları düşün sen shanksın racon kestiği her sahneyede plot demeye başladın usta mf de bu sahne adamın ağırlığını gösteriyor wanoda haki sahnesi hakisinin gücünü gösteriyor plotluk sahne denip geçilemez.

luffy vs kaıdo konusunda bende bişey diyemiycem wanoda güç dengesi denen şey çok yer oynadı kaıdoyu döven luffynin formları kizaruya çizik atamıyordu buraya girmemek en iyisi ama seride plot belli yerler var diye karakterlerin her başarısına plot demek doğru olmaz.

@Arthur Pendragon

Neyse bırakıyorum tartışmayı.Anlaşma ihtimalimiz yok gibi ve başa dönücez.

Sen "Yonko ağırlığı veremeyen tek karakteri örnek göstermen vs. vs." dedikçe ortak payda da buluşamayız.Çünkü senin bu argümanı kabul etmediğin nokta zaten benim çıkış noktam.Ben zaten bir yonkoda hikaye uğruna o an çöp karakterlerin maskarası oldu demeye getiriyorum.Sen o kadın yonko ağırlığı veremiyor onu sayma demeye getiriyorsun.Kadın yonko yonko yani WB-Kaido-Shanks 50 gücündeyse bu kadın 11 gücünde değil ki.Garip yani şunu kabul etmemen.

Shanks olayına da bir şey diyemiyorum.Bi mesaj önce benim "Shanks'ı da oraya gömerlerdi" cümleme katılıp sonra mangaka orda Shanks'ın ağırlığını gösterdi demen bana mantıklı gelmiyor.Çünkü ortada bi ağırlık falan yok.Oda'nın fanı olduğu Shanks'a fanservis bir laf söyletmesi,bi artistik poz kestirmesi var sadece.

Bilemiyorum dostum.Bana çelişkili geliyor mesajların.Bu da son mesajım olsun zaten.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık