hayatının herhangi bir döneminde yanlışlıkla da olsa eline 1 saniye bile kılıç almış kişi kılıç ustasıdır.
-Denizinşövalyesi
-Denizinşövalyesi
BM'yi örnek almamak sadece senin yapacağın bir şey.Bu karakter Canon değil mi ? O 4 kudretli yonkodan biri değil mi ? Hikaye uğruna o kudretli yonkonun düştüğü hal ortada.Eminim topkek öncesi sana sorsaydım BM-Nami,Chopper olayı yaşanır mıydı diye sende imkan vermezdin ama bunlar yaşandı.E şimdi böyle şeyler görmüşken şimdi senin "BM'yi örnek vermen pek iyi durmuyor" demen son derece absürd oluyor.İşte bahsettiğim kaçış tam olarak bu.Topkek öncesi millet BM'yi de çöpler karşısında hayal edemezdi ama topkek sonrası bu argümanı Mihawk olayına referans kullanınca BM bi anda balon oldu ne hikmetse.Oh ne güzel dünya.İşte bu Mihawk yerenlerin işine geldiği gibi davranmasından başka bir şey değil.bm serideki güçlü olup kepaze olan en büyük karakter yani detaylı açıklamalık bi durum yok zeka geriliği şeker hastalığı gibi şeyler gözünü döndürünce düzgün bir savaş çıkmıyor wanodada jinbe franky robin oynuyordu bu bm ile yani çok bu konularda örnek olarak alınması gereken bi karakter değil güçlü olup seride balon olan tek karakterden örnek verip mihawkı savunman pek iyi durmuyor çünki wanoda bm nin jınbe robin tarafından kapı dışarılı edilmesine plot da diyemeyiz whole cake kaçışına plot desek dahi wanodada aynı şeyler yaşandı.
Arkadaş bu ne çelişkili bir yorum ? Fuji ve Aramaki yonkoya yakın deyip hemen ardından Shanks'ın uzağında kalıyorlar demişsin.Çelişkili olmuş sanki.:/amirallerle yonkolar arası pek fark yok zaten ama fujı ile aramaki denk en azından savaştıkları ve fujının sargılı olduğunu gördüğümüz sahnelerden bu çıkarımı yapabiliriz shanksın aramakiyi ne duruma soktuğunu biliyoruz sadece hakisi ile fujı ve aramaki yonko lvl a yakın karakterler ama shanksın uzağında kalıyorlar.
Bu da çelişkili bir yorum olmuş.Mihawk yonko eder mi etmez mi net bir şey diyemeyiz demişsin ama Mihawk'ı yonko görenleri 2-3 kere fanlıkla yaftaladın ? E emin değilsek niye fanlıkla yaftalıyon demezler mi ?mihawk yonko edermi etmezmi konusuna ne ben sana net edemez diyebilirim ne sen bana net eder diyebilirsin ama bu adam güçlü çıkar elbet ikidir vista örneğini veriyorum yanlış anlaşılmasın diye belirteyim mihawkı kumandanların üstünde görüyorum beckhman dahil ama shanksın kaç tık altıdır o konuda net fikrim yok.
BM'yi örnek almamak sadece senin yapacağın bir şey.Bu karakter Canon değil mi ? O 4 kudretli yonkodan biri değil mi ? Hikaye uğruna o kudretli yonkonun düştüğü hal ortada.Eminim topkek öncesi sana sorsaydım BM-Nami,Chopper olayı yaşanır mıydı diye sende imkan vermezdin ama bunlar yaşandı.E şimdi böyle şeyler görmüşken şimdi senin "BM'yi örnek vermen pek iyi durmuyor" demen son derece absürd oluyor.İşte bahsettiğim kaçış tam olarak bu.Topkek öncesi millet BM'yi de çöpler karşısında hayal edemezdi ama topkek sonrası bu argümanı Mihawk olayına referans kullanınca BM bi anda balon oldu ne hikmetse.Oh ne güzel dünya.İşte bu Mihawk yerenlerin işine geldiği gibi davranmasından başka bir şey değil.
- ALAKASIZ YAZDIĞIMIN SADECE KISA Bİ KISMINI OKUYORMUSSUN GİBİ GELİYOR USTA YONKOULARIN ARASINDA BALON OLAN Bİ KARAKTER BİGMOM ZATEN MİHAWK SAVUNMAK İÇİN KADINI ARAÇ OLARAK KULLANIYOSUN BURDADA BİGMOM ZATEN EN GÜÇSÜZ YONKO OLARAK GÖRÜLÜYOR FANDOMUN GÖZÜNDEDE BÖYLE BU DURUM HİKAYEDEDE BEN SANA WB-LUFFY-KAIDO-SHANKS DEDİM ÇÜNKÜ BU ADAMLAR YONKO GÜCÜNÜ HİSSETTİREN KARAKTERLER ISRARLA BANA YOK BM ŞÖYLE OLDU YOK NAMİ CHOPPER ŞÖYLE YAPTI PLOT FELAN DİYOSUN BENDE SANA WANO ÖRNEĞİNİ VERDİM ORTADA PLOT YOK BİGMOM ZATEN BALONDU YENİ SÖYLENEN BİŞEY DEĞİL
SAYDIĞIN NAMI-CHOPPER OLAYIDA BİGMOMUN BALONLUĞUNU KANITLAYAN ARGUMANLAR.(CAPSLOCKDA KALDI KLAVYE BÜYÜK YAZIYORUM MECBUR YANLIŞ ANALAMA)
-WHOLE CAKE ÖNCESİ BEN BM HAKKINDA ÖYLE FİKİRLERE SAHİP DEĞİLDİM KARAKTERİN GÜCÜNÜ GÖRMEDEN HEMEN ÇOK GÜÇLÜ KARAKTER İKİ LAKABINA ÜNVANINA BAKIP DENİLİRSE SONUÇ OLARAK BÖYLE PATLAMALAR OLUR MİHAWK İÇİNDE AYNI DURUMU SAVUNUYORUM DÜZGÜN FEAT YOK ONU YONKOU LVL GÖSTEREN BU YÜZDEN ADAMI O AYARDA GÖRMÜYORUM
Arkadaş bu ne çelişkili bir yorum ? Fuji ve Aramaki yonkoya yakın deyip hemen ardından Shanks'ın uzağında kalıyorlar demişsin.Çelişkili olmuş sanki.:/
-SHANKSIN ARAMAKİYE UYGULADIĞI TARİFEYİ GÖRMEDİKMİ? HER YONKOU AYNI GÜÇTE OLMUYOR
Bu da çelişkili bir yorum olmuş.Mihawk yonko eder mi etmez mi net bir şey diyemeyiz demişsin ama Mihawk'ı yonko görenleri 2-3 kere fanlıkla yaftaladın ? E emin değilsek niye fanlıkla yaftalıyon demezler mi ?
-MİHAWKI YONKO GÖRCEK VERİ YOKKEN ELİMİZDE YONKO DEMEK FANLIKTIR ? HALA DEDİĞİMİN ARKASINDAYIM ADAMIN FEATLERİ ORTADA
Mihawk için tutunacağınız tek dal Vista olayıydı.Aslında onun da açıklamasını yaptım da neyse.Onu da BM-Nami,Chopper,Brook sahnesiyle mangaka elinizden aldı.Ama tabii yine kabul etmediniz.Bunun dışında bu adam serinin başında gözükmüş ve hala işlenmemiş bir adam.Shanks'ın düello rakibi ve dövüştükleri zamandan beri aynı seviyede güçlenmediklerine dair seride bir tane bile kanıt yok.Tek bir adam olmasına rağmen,grubunun lideri bile olmamasına rağmen yonkolara en yakın ödülü olan adam.Kara kılıçtan dolayı b.haki,lakabından dolayı k.hakisinin sağlam olduğunu düşündürten şeyler var.
- TEK DAL VİSTA DEĞİL ADAMIN BAŞARISI YOK DİREK VİSTADA PASTAYA MUM OLUYOR SENDE ANCA ZATEN BALONLUĞUYLA ÖNE ÇIKAN BİGMOMDAN BANA ÖRNEK VER
-İŞLENMEMİŞ OLMASI ONU YONKOU LVL YAPMAK İÇİN Bİ GÖSTERGE DEĞİL 1 MİLYARLIK SHANKSLA KAPIŞTIKLARI ZAMANDAN SONRA SHANKSLA EŞİT GELİŞTİĞİNİ GÖSTEREN Bİ BİLGİ VEYA ARGUMANDA GEÇMİYOR NASIL Bİ BAKIŞ AÇISI BU YA :/
- CROS GUİLDİ VE ÖDÜL SİSTEMİ HAKKINDA GEREKEN BİLGİLERİ YUKARDA AÇIKLADIM TEKRARA DÜŞMEYECEĞİM
Yani benim Mihawk yonkoya yakındır diyebilmek için senden daha fazla nedenim var.
-ARGUMANLARINDAN ÖYLE Bİ NEDEN ÇIKMIYOR İŞİN GERÇEKÇİ KISMINA BAKARSAK
-YAZIN ŞU (Shanks'ın düello rakibi ve dövüştükleri zamandan beri aynı seviyede güçlenmediklerine dair seride bir tane bile kanıt yok.)
BU YAZDIĞIN CÜMLEDE AYNI SEVİYEDE GÜÇLENDİKLERİNİ KANITLARMISIN DESEM BANA SERİDEN HİÇBİ BİLGİ ATAMAZSIN BUDA DEDİKLERİNİN SERİDE GEÇMEDİĞİNİ VE GEÇERLİ ARGUMANLAR OLMADIĞINI KANITLAMAYA YETİYOR.
Chopper Zoro bacaya sıkıştığında kılıcını getirdiydi. O zaman o da...hayatının herhangi bir döneminde yanlışlıkla da olsa eline 1 saniye bile kılıç almış kişi kılıç ustasıdır.
-Denizinşövalyesi
-usta bigmom kepaze olmuş bi yonko zaten gücüyle kepaze olan bi yonko hemde seri gerekliliği değil artık wanodada yaşanıyor aynı kepazelikler quen felan kadına neler yapıyor ya yonko dediğin kaıdo-wb-shanks-luffy dir bu adamlarla kıyaslanır.@Arthur Pendragon
Nasıl alıntılayıp yazıyon sen öyle anlamadım.
Neyse "Mihawk'ı savunmak için BM'yi araç olarak kullanıyorsun" demişsin.Niye kullanmayayım yahu ? En güçsüz yonko olsun ne farkeder sonuç olarak yonko.Koca korsan serisinin zirvesindeki 4 isimden biriydi farkındayız di mi ?
Shanks-Aramaki demişsin.Oda'nın Shanks'a karizma kastırma olayından başka bir şey değil o olay.Aynısı mfde de yaşandı.Oda Shanks vs denizciler çizmeyeceği için Shanks'a altı son derece boş bir laf olan "Gelin rakibiniz biz olucak" gibi bir şey dedirtti.Orada savaş devam etse Shanks'ı da gömerlerdi oraya.Senin hala anlamadığın nokta çok düz bakıyorsun.Oda'nın kurgu için güç dinamikleriyle oynadığı birçok sahne var.En basitinden G4 ilk çıktığında bu yeni gücü hypelıcam diye Dof'a şehir turu attırdı.1 arc sonra Cracker g4'le dans ediyordu.Kaido'nun gücünü hypelıcam diye Luffy'e tek attırdı.O Luffy kısa süre sonra Kaido'yu yendi.Bunlarda da çok bi mantık yok ama yedik diyoz geçiyoz.O yüzden her racon sahnesini de ciddiye alma bence.Shanks'ın racon kesmekten başka yaptığı bir bok yok zaten seride.
"Mihawk'ı yonko görecek veri yokken yonko demek fanlıktır" gibi bana göre son derece saçma bir yorum yazmışsın.O zaman Mihawk'ın yonkoya yakın olduğunu gösteren verileri göremiyorsanız hatersınız desem bir farkı olmaz heralde.Belki biz fan değilizdir de sen gözü dönmüş bir hatersındır ? Bence az da kendini sorgula.
"Shanks ve Mihawk düellolarından sonra ikisinin aynı seviyede güçlendiğini kanıtla desem kanıtlayamazsın" demişsin.Evet kanıtlayamam kanıtlarım demedim ki.:/ Dostum sen bağlantıları çok yanlış kuruyorsun.Ben o düellolardan sonra Shanks'ın Mihawk'a fark attığını gösteren bir şey yok diyerek o argümanı çürütmeye çalışıyorum sadece.Aynı şekilde sen ilk mesajda Shanks'ın haki showlarını göstererek Mihawk'tan iyi olduğunu söylemeye çalıştın.Halbuki bu dediğin sadece Shanks'ın iyi bir hakisi olduğunu gösterir Mihawk'tan iyi olduğunu göstermez.Yine yanlış bir bağlantı.Sana attığım ilk mesajda da Vista üzerinden Mihawk'ı yermeni çürütmeye çalıştım sen Mihawk>Shanks diyorum sandın.Sen çok yanlış bağlıyon olayları.
Ya dostum böyle bi mantık mı var ? İşte bir yonkoda kepaze olabiliyormuş bende bunu anlatmaya çalışıyorum.BM en zayıf yonko demen bir şeyi değiştirmez.Kaido 10'sa BM 3-4 değil sonuçta.Bu kadın denizdeki milyon tane korsanın arasında en güçlü 4 korsan arasına girmiş biri.Sen istediğin kadar BM örneğini sayma.Sonuçta bu olay oldu ve Mihawk-Vista olayı için serideki en iyi referans bence.usta bigmom kepaze olmuş bi yonko zaten gücüyle kepaze olan bi yonko hemde seri gerekliliği değil artık wanodada yaşanıyor aynı kepazelikler quen felan kadına neler yapıyor ya yonko dediğin kaıdo-wb-shanks-luffy dir bu adamlarla kıyaslanır.
E bu konuda bana katılıyorsan Oda'nın kurgu için karakterlere olmucak şeyler yaptırdığına da katılman lazım.Shanks niye öyle boş bir artislik yaptı ? Çünkü mangaka öyle istedi.Sonuçta hikayeyi kendi yazıyor ve kendi yazdığı seride denizcilere "Hadi Shanks'ı da indiriyoruz" gibi bir şey çizmektense Shanks'a altı boş artistlik yaptırdı.Olabiliyo yani böyle şeyler.marinefordda shanksları gömeceklerine fazlasıyla katılıyorum ama
Valla 10 dk önce tek yiyen bir karakterin 10 dk sonra tek yediği adamı yenmesi bana inandırıcı gelmiyor.Neyse demek istediğim hikaye için güç dengeleri çok zaman hiç edilmiştir.luffy vs kaıdoda luffynin gelişimi gösterildi usta kral hakisini öğrendi başabaş girdi en son meyve uyanışı ile pattes etti yani
bu cümleye kadar iyiydi .E.odaya sormak lazım , bir bildiği vardır muhakkak .