Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Shanks Kılıç Ustası mıdır?

• Konbuyu başlatan fortime
  • Başlangıç tarihi

Shanks kılıç ustası mıdır?

• Kullanılan toplam oy
    375
''usta'' denilince önce yorum yapanlar ne anlıyor onu sormak lazım.
mihawk fanları: bir karakterin kılıcı varsa kılıç ustasıdır o zamanda mihawk alır
objektif insanlar:her kılıç tutan kılıç ustası değildir kılıç ustaları kılıçta yetenekli skillere sahip kişilerdir mesela kinginde kılıcı var bizzat zoro tarafından kılıç ustası olmadığı belirtilmiştir

Mihawk ve Shanks'ın eşit olduğu kesin bence de, onu bir geçelim. Benim merak ettiğim, Oda sıvamasıyla eşit değilse de, hangisi 1 tık daha güçlü onu görecek miyiz? Büyük ihtimalle göremeyeceğiz. Çünkü, gittikleri yollar çatışacakmış gibi durmuyor.

mihawk fanları: bir karakterin kılıcı varsa kılıç ustasıdır o zamanda mihawk alır
objektif insanlar:her kılıç tutan kılıç ustası değildir kılıç ustaları kılıçta yetenekli skillere sahip kişilerdir mesela kinginde kılıcı var bizzat zoro tarafından kılıç ustası olmadığı belirtilmiştir
Zoro Mihawk fanlarını zaten ciddiye alsak Zoro yu bile yonkou üstü tutuyorlar : ) Çok oldu zaten onların yorumlarını gülerek okuyorum.Ciddi ciddi Mihawk Shanks ile eşit hatta güçlü diyenlerde var.En mantıklısı gülüp geçmek.

Kılıç ustalığı mevzusu boş oldu daha doğrusu ünvanların içi boş oldu, Oda için önemli şey Luffy ve Nika, geriye kalan ünvanları kim temsil ediyor, ne kadar dolu filan önemi yok.
ünvanlar o kadarda önemli şeyler değil zaten karakteri görmeden önce detaylı hakkında fikir sahibi olmamız için ortaya atılan şeyler benim gözümde.
Mihawk ve Shanks'ın eşit olduğu kesin bence de, onu bir geçelim. Benim merak ettiğim, Oda sıvamasıyla eşit değilse de, hangisi 1 tık daha güçlü onu görecek miyiz? Büyük ihtimalle göremeyeceğiz. Çünkü, gittikleri yollar çatışacakmış gibi durmuyor.
muhtemelen kapışmazlar daha ama bişekilde güncel güçleri arasındaki farkı kıyaslayabilceğimizi düşünüyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık