Niye kılıç ustası değil miymiş?Konuyu "Haki ustası mıdır?" diye değiştiremiyor muyuz ? @Kuzan
Niye kılıç ustası değil miymiş?Konuyu "Haki ustası mıdır?" diye değiştiremiyor muyuz ? @Kuzan
Muhakkak onda da ustadır yiğidim ama onda usta olması diğer ustalıklarını gölgeleyip yakışıksız kıyaslamalara sebebiyet veriyor.Niye kılıç ustası değil miymiş?
Shanks özelinde Haki ustası mıdır diye tartışmaya girmek Shanks'a hakarettir.Muhakkak onda da ustadır yiğidim ama onda usta olması diğer ustalıklarını gölgeleyip yakışıksız kıyaslamalara sebebiyet veriyor.
@Kuzan burda oda direk belirtmiş vol101 de shanksın kılıç ustası olduğu usop haberlerinin sözcüsü oda olduğu için bilgiler canon zaten
mihawk fanları: bir karakterin kılıcı varsa kılıç ustasıdır o zamanda mihawk alır''usta'' denilince önce yorum yapanlar ne anlıyor onu sormak lazım.
Kılıç ustalığı mevzusu boş oldu daha doğrusu ünvanların içi boş oldu, Oda için önemli şey Luffy ve Nika, geriye kalan ünvanları kim temsil ediyor, ne kadar dolu filan önemi yok.@Kuzan burda oda direk belirtmiş vol101 de shanksın kılıç ustası olduğu usop haberlerinin sözcüsü oda olduğu için bilgiler canon zaten
Zoro Mihawk fanlarını zaten ciddiye alsak Zoro yu bile yonkou üstü tutuyorlar : ) Çok oldu zaten onların yorumlarını gülerek okuyorum.Ciddi ciddi Mihawk Shanks ile eşit hatta güçlü diyenlerde var.En mantıklısı gülüp geçmek.mihawk fanları: bir karakterin kılıcı varsa kılıç ustasıdır o zamanda mihawk alır
objektif insanlar:her kılıç tutan kılıç ustası değildir kılıç ustaları kılıçta yetenekli skillere sahip kişilerdir mesela kinginde kılıcı var bizzat zoro tarafından kılıç ustası olmadığı belirtilmiştir
ünvanlar o kadarda önemli şeyler değil zaten karakteri görmeden önce detaylı hakkında fikir sahibi olmamız için ortaya atılan şeyler benim gözümde.Kılıç ustalığı mevzusu boş oldu daha doğrusu ünvanların içi boş oldu, Oda için önemli şey Luffy ve Nika, geriye kalan ünvanları kim temsil ediyor, ne kadar dolu filan önemi yok.
muhtemelen kapışmazlar daha ama bişekilde güncel güçleri arasındaki farkı kıyaslayabilceğimizi düşünüyorum.Mihawk ve Shanks'ın eşit olduğu kesin bence de, onu bir geçelim. Benim merak ettiğim, Oda sıvamasıyla eşit değilse de, hangisi 1 tık daha güçlü onu görecek miyiz? Büyük ihtimalle göremeyeceğiz. Çünkü, gittikleri yollar çatışacakmış gibi durmuyor.