Sesshomaru 29 Ağu 2021 #84 Crocus dedi ki: Sonra amiralci olmuş doğru yola geçmiş Genişletmek için tıkla ... 2010 dan beri amiralci olup sengoku yi sevmem...
Crocus dedi ki: Sonra amiralci olmuş doğru yola geçmiş Genişletmek için tıkla ... 2010 dan beri amiralci olup sengoku yi sevmem...
FistofLove 29 Ağu 2021 #85 Jack'i bu kadar mı sevmiyordunuz ya Yazıktır. Şimdiki güncel Sengoku bile 10 gömlek büyük gelir.
Aang 29 Ağu 2021 #86 Roger ne diyor? Bana garp veya Sengoku'yu yollayın diyor(tam ifade bu değil ama siz hatırladınız) Jack kim ula Sengoku karşısında? Lütfen.
Roger ne diyor? Bana garp veya Sengoku'yu yollayın diyor(tam ifade bu değil ama siz hatırladınız) Jack kim ula Sengoku karşısında? Lütfen.
LaughTale 29 Ağu 2021 #87 saçma bir anket gibi geldi ama eskiymiş mantıklı oldu şimdi ilk jackin ödülünü gördüğümde baya şaşırmıştım zaten
saçma bir anket gibi geldi ama eskiymiş mantıklı oldu şimdi ilk jackin ödülünü gördüğümde baya şaşırmıştım zaten
Killua 18 Eyl 2021 #90 Chris dedi ki: Jack'in yanına king ve queen'i ver, yine sengoku alır. Genişletmek için tıkla ... Yaşlandı artık belli olmaz.
Chris dedi ki: Jack'in yanına king ve queen'i ver, yine sengoku alır. Genişletmek için tıkla ... Yaşlandı artık belli olmaz.