Bu konuyu bir tek sen açardın zaten. Şaşırmadım...Jack’in Bobbin sendromu yaşadığı günlerdi o sıralar.Konuyu silin yada kitleyin kızgın atıyorlar. @Kuroro @Solid Snake bir bakın.
Biraz kızgınlıkla geyiğine ve o günün şartlarında açmışımdır tarihe bak Jack sağ kol ve çok güçlü sanılıyordu.Bu konuyu bir tek sen açardın zaten. Şaşırmadım...
Biraz kızgınlıkla geyiğine ve o günün şartlarında açmışımdır tarihe bak Jack sağ kol ve çok güçlü sanılıyordu.
Biz (sanırım) seninle Jack sağ kol değildir ve Dof'u yener diye tartışmıştık da seni ikna edememiştik. Bak şimdi ne oldu? :dBiraz kızgınlıkla geyiğine ve o günün şartlarında açmışımdır tarihe bak Jack sağ kol ve çok güçlü sanılıyordu.
Hatırlamıyorum ama Dof’u yener diye tartışmışsınızdır kesin sizden başka ne beklenir.Biz (sanırım) seninle Jack sağ kol değildir ve Dof'u yener diye tartışmıştık da seni ikna edememiştik. Bak şimdi ne oldu? :d
Meydan savasına cıkmadı bu adamlar , savas denizde geçti jack filosuyla denizcilere saldırıyor wano yapımı uzun namlulu toplarla 2 gemiyi batırması ne jacki üstün klılar nede denizcileri aciz gösterir .Sengoku tek atarcılar gelmiş. Madem o kadar güçlüydüler Jack 2 gemi batırana kadar yenselerdi ya. Daha yanındaki adamlarını korumaktan aciz kalıyorlarsa aradaki fark çok değildir.
Sengoku orta zorlukta yener muhtemelen.
O zaman da bugün olduğu gibi gerçekleri söylüyordum. :dHatırlamıyorum ama Dof’u yener diye tartışmışsınızdır kesin sizden başka ne beklenir.