Düşünen adamı güçsüz görüyor TC halkiTam hatırlamıyorum neden açtığımı Sengoku ezik fikir adamı laflarına kızıp açmıştım galiba bakalım ne diyecekler Jack’e aldıracaklar mı diye.Fikir adamı dönemleri forumdan beklenirdi.
Hah işte tam olarak bu yorumlardan dolayı forumda açılabilir bir vs gibi gelmiş olabilir.Eşşeğe zarar veremeyen jack la kapışacak ha
Sonra amiralci olmuş doğru yola geçmişHah işte tam olarak bu yorumlardan dolayı forumda açılabilir bir vs gibi gelmiş olabilir.
Aynen o yüzden. Bir çeviride öyle geçiyordu. Ama vız da öyle bir şey yoktu tabii. Bir de 1 milyar ödülü ilk o zaman duyduk. O zamanlar en yüksek ödül Ace'in 550 milyon berilik ödülüydü. Jack bu kadar ödülü varsa sağ koldu herhalde denmişti.Jack, o zamanlar sağ kol sanılıyordu herhalde onun etkisi. Her türlü kötü oylama tabii.
Hatırlıyorum büyük bir şoktu.Aynen o yüzden. Bir çeviride öyle geçiyordu. Ama vız da öyle bir şey yoktu tabii. Bir de 1 milyar ödülü ilk o zaman duyduk. O zamanlar en yüksek ödül Ace'in 550 milyon berilik ödülüydü. Jack bu kadar ödülü varsa sağ koldu herhalde denmişti.