İleride Sanji'de H. haki açacak buraya yazayım, ona göre ödülü hesaplayın.
Sende yaptıkları işe göre ödül diyorsun ama yaptıkları işten fazlasını ödül alanlarda var.Hala başkaları üzerinden gidiyorsun. Sıkıntı burda.
Değerlendirmeliydin senin hatanYazıda NW'yi hiç değerlendirmedim ki. Herkes Dressrosa'yı tartışıyor
Konunu okumamış ki haterlık yapacak diye başlığı okuyup şıklara bakıp her zaman ki guru gürültüsünü yapmış konuyu açmanla yorum yapma süresinden anlayabilirsinYazıda NW'yi hiç değerlendirmedim ki. Herkes Dressrosa'yı tartışıyor
Güncel ödülü soruyorsun ama ankette?Yazıda NW'yi hiç değerlendirmedim ki. Herkes Dressrosa'yı tartışıyor
Anketi cevaplıyorum. Ankette ne soruyor?Konunu okumamış ki haterlık yapacak diye başlığı okuyup şıklara bakıp her zaman ki guru gürültüsünü yapmış konuyu açmanla yorum yapma süresinden anlayabilirsin
İtiraf budurGüncel ödülü soruyorsun ama ankette?
Anketi cevaplıyorum. Ankette ne soruyor?
Senin anlamak istediğin bu.İtiraf budur
Her zaman ki gibi kıvırmakta üstüne yokSenin anlamak istediğin bu.
Ankette parantez içine 'Ölü ya da Diri' yazmıştım. Yani olaylar standart gelişseydi ne olurdu anlamında.Güncel ödülü soruyorsun ama ankette?
Anketi cevaplıyorum. Ankette ne soruyor?
Gene çok bir şey değişmezdi ödülünde.Ankette parantez içine 'Ölü ya da Diri' yazmıştım. Yani olaylar standart gelişseydi ne olurdu anlamında.
Niye değişmiyor daha demin Zoro'nun ödül artmasını hakisini açıp yönetici yenmesine bağlıyordunGene çok bir şey değişmezdi ödülünde.