Ne alaka bariz güçlü oldugu Law bile kaptan diye 500 alıyor.Zoro'nun ki düşük değil aksine yüksek.
Ne alaka bariz güçlü oldugu Law bile kaptan diye 500 alıyor.Zoro'nun ki düşük değil aksine yüksek.
Sağolasın hocam.. Objektifliğimi kaybetmiş olabilirim yazmıştım sonuna zatenBaştan sona okudum. Uzun uzun yazmışsınız elinize sağlık; fakat bazı konularda olaya taraflı yaklaşmışsınız gibi. Örneğin Hancock...
Alabasta yorumlarınıza katılıyorum açıkçası. Orada Sanji veya tayfadaki ödül almamış bazı isimler ödül alabilirdi.
Enies Lobby'de ise gayet yeterli bir ödül aldığını düşünüyorum. Ki Luffy de bunu belirtiyor. Sanji'ye başlangıç için oldukça güzel bir ödül olduğunu söylüyor.
Şimdiki ödülü ise çok az; fakat artık onun zamanları yaklaşıyor. Artacağına inanmaya devam etmeliyiz.
Sıfırdan mı 500 verdiler Law'a?Ne alaka bariz güçlü oldugu Law bile kaptan diye 500 alıyor.
Ya işte saçma diye katıyorum 3. adamı ezipte onun yerine biri koyulması saçma. Neolursa olsun Usopp 200 olmuşsa. Sanji onun üstünde olmalıydı. Eğer Sanji'nin olayı 177 ise Usopp 150 falan olmalı idi. Anlatmak istediğim olay bu.Onların artışları o kadar değil ama. Zoro bir arc savaşmış. Hakisini göstermiş bir yöneticiyi almış. Amiralin karşısına dikilmiş. Elde bir şeyler var yani. Sanjide hiç bişi yok. Yokları oynadı adam. Usoppu neden katıp duruyorsun anlamadım zaten bende diyorum onun ödülü de saçma diye.
Zoro,Law'dan güçlü mü şimdiNe alaka bariz güçlü oldugu Law bile kaptan diye 500 alıyor.
İyide burda Sanjinin ödülünü tartışıyoz dengesizliği değil :/Ya işte saçma diye katıyorum 3. adamı ezipte onun yerine biri koyulması saçma. Neolursa olsun Usopp 200 olmuşsa. Sanji onun üstünde olmalıydı. Eğer Sanji'nin olayı 177 ise Usopp 150 falan olmalı idi. Anlatmak istediğim olay bu.
Zoro,Law'dan güçlü mü şimdi
Ya objektif yorum yapalım.
Law kaptan olduğu için değil.
Luffy ile ittifak olduğu için ve yaptıklarıyla ödüllü belirlendi Shicilikten atılması da cabası Luffy'den fazla bile olabilirdi.
Zoro'nun her türlü yüksek.
İşte bende düşük diyorum ek olarakta dengesiz olduğunu belirtiyorum :/İyide burda Sanjinin ödülünü tartışıyoz dengesizliği değil :/
Yani Kral hakiye ve büyük ihtimal diğer iki haki türüne de sahip, Amazon Lily'nin kraliçesi ve Kuja korsanlarının kaptanı olan biri için bence çok az. Yaptıklarını bilmesek de sadece potansiyelinden dolayı bile böyle bir ödül alması gayet normal geliyor bana. Ki bir şeyler de yapmıştır hani.Anketi koymasamıydım yaff!! Sanki kimse yazıyı tınlamıyor.
Sağolasın hocam.. Objektifliğimi kaybetmiş olabilirim yazmıştım sonuna zaten
Ancak Hancock kısmı objektif gibi duruyor sanki.