İyi de Nova kısımları aceleye gelmişti sanki. Enies Lobby zamanlarında Nova fikri var mıydı ki?Sanji'nin ödülü 100'ü aşsaydı atıyorum 115 olsaydı Zoro'nun ki 155 filan olurdu.Bunun üzerine Oda Novalar olarak 150 üstü herifleri gösterirdi.Çünkü Oda koymuş kafaya Sanji'yi nova yapmamayı.Mesele ödül değil.
Vardı diye biliyorum sadece tanıtımını daha geç yapıcakken erkene almıştı.İyi de Nova kısımları aceleye gelmişti sanki. Enies Lobby zamanlarında Nova fikri var mıydı ki?
İşte niye düşük? Ne yaptı ki adam?İşte bende düşük diyorum ek olarakta dengesiz olduğunu belirtiyorum :/
Anladım.Teşekkürler. O zaman 77'de bırakması daha da mantıklı bir hal alıyor.Vardı diye biliyorum sadece tanıtımını daha geç yapıcakken erkene almıştı.
Ha bir tek Killer sonradan aklına gelmiş galiba normalde yokken sonradan eklemiş novalara böyle bir karekteri.Anladım.Teşekkürler. O zaman 77'de bırakması daha da mantıklı bir hal alıyor.
Olmasa bile ödülü ona göre ayarlayabilirdi.Atıyorum 70 üstü olurdu.Yahut Sanji'nin ödülünü bi şekilde arttırırdı.İyi de Nova kısımları aceleye gelmişti sanki. Enies Lobby zamanlarında Nova fikri var mıydı ki?
Ya aynı şeyleri yazıyoruz birbirimize anlaşamayacağızİşte niye düşük? Ne yaptı ki adam?
Hala başkaları üzerinden gidiyorsun. Sıkıntı burda.Ya aynı şeyleri yazıyoruz birbirimize anlaşamayacağız
Diyorum ki Usopp ta bir şey yapmadı.Nami de Brookta ama ödül aldılar. Anlatmak istediğim şey tayfada 3. ödüle sahip kişi Sanji olmalıydı bu sebepten dolayı ödül düşük. Hiç bir şey yapmasa bile 3.ödül Sanji'ye ait olmalıydı. Usopp'un hiç bir şey yapmadan 200 M olması Sanji'nin ödülünün düşük olmasını açıklıyor bence.
Yazıda NW'yi hiç değerlendirmedim ki. Herkes Dressrosa'yı tartışıyorBence değil. Nw de kendisini hiç ama hiç gösterememiş bir adama 100 milyon artış fazla. He savaş gücü olarak o kadar eder ama denizcilerin gördüğü açıdan bakarsak Oda resmen kıyak yapmış.