Sanji sevenlerin çoğu takım elbise giymesini seviyor ya.Zoro seven çoğunluk(herkes için geçerli değil) şekilcidir. Sanji seven adam mütevazidir, gösterişçi değil olgundur.
Cidden böyle bir şey var mı? Ben denk gelmedim.Sanji sevenlerin çoğu takım elbise giymesini seviyor ya.
Benim ortaokul ve lisede takım elbiseye ne kadar sövdüğümü bir bilsen :/Sanji sevenlerin çoğu takım elbise giymesini seviyor ya.
Bu kapak isteği değil miydi yav...? :d
Zoro Sanji'yi yenebilmenin hayalini kuray.
Meyve veren ağaç taşlanır .Zoro fanları kuduruyor şuanForumda stres atma aleti olarak görülüyor galiba.
Kapak isteği olsun, çizmek kendi insiyatifinde. İstese çizmeyebilirdi.Bu kapak isteği değil miydi yav...? :d
Komediden öteye geçmeyen bir rekabet... Hiçbir zaman ciddi bir sahne de dövüşmüşlükleri yok... çünkü iş ciddiye binerse Zoro ezer... :dKapak isteği olsun, çizmek kendi insiyatifinde. İstese çizmeyebilirdi.
Banın açılır açılmaz bu konuya yazacak motivasyona nasıl sahip olabiliyorsun lan ayaklı nefret?Komediden öteye geçmeyen bir rekabet... Hiçbir zaman ciddi bir sahne de dövüşmüşlükleri yok... çünkü iş ciddiye binerse Zoro ezer... :d