Deniz kızları için hayalinden vazgeçmesine dedim.Serinin en ciddi anlarından olan Zoro vs Mihawk kısmına troll sahne denmesine ne desek bilemedim yok artık.
Deniz kızları için hayalinden vazgeçmesine dedim.Serinin en ciddi anlarından olan Zoro vs Mihawk kısmına troll sahne denmesine ne desek bilemedim yok artık.
Bu şey demek ki Nami başlangıçta hırsızdı tayfayı kandırdı. Asla güvenilmez, sonrada yaptığı hiçbir şey bunu değiştirmez. Sanji o zamana kadar sadece hayatta kalmaya odaklanmış bir karakter. Luffy'den etkilenip öğreniyor bunu. Madde olarak yazmak bile başlı başına troll.Serinin en ciddi anlarından olan Zoro vs Mihawk kısmına troll sahne denmesine ne desek bilemedim yok artık.
Tamam kanka aynen.Vazgeçmeyeceğine emin misin ??
Deniz kızları vs İçinde balık olan bir su birikintisiVazgeçmeyeceğine emin misin ??
İlk maddeden Sanji gömülmüyor zaten.Sadece irade olarak Luffy ve Zoro etmediği söyleniyor tartışmalarda o kadar.O lafı etmesinde bir problem yok kişilik olarak.Bu şey demek ki Nami başlangıçta hırsızdı tayfayı kandırdı. Asla güvenilmez, sonrada yaptığı hiçbir şey bunu değiştirmez. Sanji o zamana kadar sadece hayatta kalmaya odaklanmış bir karakter. Luffy'den etkilenip öğreniyor bunu. Madde olarak yazmak bile başlı başına troll.
"insanların hayallerine saygı göstermiyor." bu gayet bana gömme denemesi geldi ama. Karakterin ilk çıktığı arcta yaptıklarını aşamamakta cidden sağlam azim gerektiriyor.İlk maddeden Sanji gömülmüyor zaten.Sadece irade olarak Luffy ve Zoro etmediği söyleniyor tartışmalarda o kadar.O lafı etmesinde bir problem yok kişilik olarak.
Her karakterfe demir irade olmalı hiç böyle git gelleri olmamalı. Herkes karizmatik herkes cesur, korkusuz olmalı."insanların hayallerine saygı göstermiyor." bu gayet bana gömme denemesi geldi ama. Karakterin ilk çıktığı arcta yaptıklarını aşamamakta cidden sağlam azim gerektiriyor.