All blueyu bulmak ve güçlenmenin bağlantısı yok da denebilirdiaşçı adam güçlenmesine gerek yoktu da denilebilirdi.
Bazı insanlar dahi galiba... biz düşünemiyoruz...
All blueyu bulmak ve güçlenmenin bağlantısı yok da denebilirdiaşçı adam güçlenmesine gerek yoktu da denilebilirdi.
Yooo ben yiyorum.Sanjiciler yeşil elma yiyemiyormuş diye duydum.
Afiyet olsun efendim. Ekşidir ama güzeldir.Yooo ben yiyorum.
Robin değil miydi o?Zoro’nun gölgesinde kalmaktan teni gün ışığı görmemiş japonlar gibi süt renginde kalmış karakter. ?
Robin kumral gibi sanırım hatta ilk zamanki hali esmer bile denebilir hatta.Oda sonradan değişti biraz.Robin değil miydi o?
Hahahahaha.Sanjiyi neden sevmiyorum
1. İnsanların hayallerine saygı göstermiyor. Hemçinin deniz kızları yüzünden kendi hayalinden bile vazgeçebilecek bir karaktere sahib.
. Sonradan biraz anlamaya başlıyor hakkını yiyemem.
2. Sapık olması.
3. Jinbeye kendini öldürmesini söylemesi.
4. En önemlisi ise Zoronun dövüşüne karışarak onun onuruna saygısızlık yapmasıdır.
1 ve 3'ün troll sahne olduğu o kadar bariz kiSanjiyi neden sevmiyorum
1. İnsanların hayallerine saygı göstermiyor. Hemçinin deniz kızları yüzünden kendi hayalinden bile vazgeçebilecek bir karaktere sahib.
. Sonradan biraz anlamaya başlıyor hakkını yiyemem.
2. Sapık olması.
3. Jinbeye kendini öldürmesini söylemesi.
4. En önemlisi ise Zoronun dövüşüne karışarak onun onuruna saygısızlık yapmasıdır.
Serinin en ciddi anlarından olan Zoro vs Mihawk kısmına troll sahne denmesine ne desek bilemedim yok artık.1 ve 3'ün troll sahne olduğu o kadar bariz ki